Hvězdy Ulice Ljuba Krbová a Jitka Smutná: Prozradily svůj recept na krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězdy Ulice Krbová a Smutná: Prozradily svůj tajný recept

Ljuba nezapomíná na hydrataci.
Ljuba nezapomíná na hydrataci. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Mezinárodní den žen žádá své. Představitelky seriálových hrdinek z Ulice Marie a Aničky měly jasno. Jitka Smutná (70) i Ljuba Krbová (64) věnují velkou pozornost pleti, proto zašly do spa v centru Prahy a nechaly se hýčkat.

Cesta ke kráse je náročná. Při masáži obličeje bylo chvilku těžké rozeznat, která herečka právě pod rukama zručné masérky mládne. „Dávám si pozor na kvalitu kosmetiky, kterou používám,“ řekla deníku Aha! Jitka Smutná.

Nutná harmonie

„Odličuji se vodou a speciální jemnou žínkou,“ prozradila. „Používám sérum a denní nebo noční krém. Myslím ale, že pleť vyzařuje hlavně vnitřní rovnováhu, duševní pohodu a zda je člověk v harmonii,“ dodala Smutná.

Tento týden v Ulici: Magdy trapas místo erotiky, Hermanův zkrat a Vandino přiznání

Video se připravuje ...

Obličej nekoupíš

Ljubu Krbovou učila maminka už v dětství starat se o pleť. „Říkala, šatičky si koupíš nové, ale obličej ne,“ usmívala se herečka po masáži obličeje. S manželem Ondřejem Neffem (77) hodně cestují. „Vozím vždy opalovací krém padesátku, ale v Barmě to nestačilo, stejně jsem se spálila. Místní mi poradili jejich zázrak, tanaku, utřené santalové dřevo s vodou. Natírají se tím, dělají si různé obrazce. Do rána bylo po spálenině,“ ujistila Krbová.

Kouzlo plnotučného jogurtu

Maminka Ljuby Krbové si dělala masky na obličej sama z dostupných surovin jako je například med a jogurt. „Když jsme připravovaly okurkový salát, obložili jsme se slupkami,“ vzpomíná Ljuba. A má jednu skvělou vychytávku. „Když si už nestíhám udělat masku na půl hodiny, použiju plnotučný jogurt. Stačí pár minut, smyju ho a nalíčím se,“ říká herečka.

Tento týden v Ulici: Domácí násilí u Karly, dusno u Gábiny, zfackovaná Vanda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.