Heidi řádila na skútru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Heidi řádila na skútru!

Na lyže se Heidi letos nedostala, ale svezla se na sněžném skútru!
Na lyže se Heidi letos nedostala, ale svezla se na sněžném skútru!

SOLÁŇ - Na druhý svátek vánoční se v lyžařském areálu Soláň na Valašsku konalo rodinné lyžování! A nebylo to jen o řádění na sněhu, taky se zpívalo, soutěžilo, tančilo, prostě taková valašská rodinná pařba!


Vše vyvrcholilo závody ve slalomu, do kterého se přihlásilo asi dvacet dětí. Program moderovala zpěvačka Heidi Janků (45), která všem přítomným i zazpívala. „Je vždycky fajn, když vás lidi nechtějí pustit z jeviště, ale já už byla, i přes krásné slunné počasí, po čtyřech hodinách na jevišti tak vymrzlá, že jsem už musela skončit. Na lyže jsem se bohužel nedostala, tak mě majitel areálu alespoň povozil na sněžném skútru,“ smála se Heidi.

..„Taky jsem tam ale nemusela dojet, v neděli, den před Štědrým dnem mi do auta na dálnici v letu narazil pták. V pátek odlétáme na Tenerife, tak jen doufám, že se letadlo s žádným ptákem nesrazí,“ dodává zpěvačka s úsměvem.

Kliknutím zvětšete



Autor: (mac, gra)
Foto archiv Heidi Janků

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.