Krampol na premiéře Život je sranda: Plakal kvůli mrtvé Haničce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol na premiéře Život je sranda: Plakal kvůli mrtvé Haničce!

Jiří Krampol a jeho manželka Hanka.
Jiří Krampol a jeho manželka Hanka. (Marek Pátek, Mária Rušinová)

Celý snímek se nese ve veselém duchu. Jen na konci jde Jiří Krampol (84) ve filmu Život je sranda za zesnulou manželkou Haničkou (†59) na hřbitov. Slzy mu tekly nejen na plátně, ale i v kině!

Nejvíc ho vzaly jejich fotky ze svatby a soukromí. „Strašně mě dojalo, jak byla mladá a krásná,“ svěřil deníku Aha! herec, když si otíral oči. Dojemný je také jeho povzdech v závěru filmu: „Víte, proč nemám rád mladou generaci? Protože už k ní nepatřím!“

Film připomíná hodně rolí oblíbeného herce. Promlouvá v něm například Jiří Suchý (91) a Uršula Kluková (81). „Jednou jsme s Jirkou jeli na asi desetidenní zájezd s divadlem a on se mě fakt zeptal – dáš mi, když bude nejhůř?“ vzpomínala Kluková. „Řekla jsem, že dám. Jenže ono ještě nebylo nejhůř!“ dodala herečka se svým typickým smíchem.

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech

Video se připravuje ...

Utěšovala ho sexy zrzka

Průvodkyní je Jirkovi herečka Kateřina Bláhová (26), která si do mrazivého dne vzala sexy minišaty a budila pozornost. Krampolova přítelkyně Jana do Kladna nedorazila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.