Výbušný dokument Harry a Meghan už cloumá světem: POPLIVALI RODINU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Výbušný dokument Harry a Meghan už cloumá světem: POPLIVALI RODINU!

Nový dokument o životě Meghan a Harryho
Nový dokument o životě Meghan a Harryho (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex)

Princ Harry (38) s manželkou (41) vypustili očekávaný »výbušný « pořad o své pozici v královské rodině. Dál příbuzné ostřelují obviněními z předsudků a netolerance vůči smíšené rase Meghan.

Dokumentem se prolínají Meghaniny slzy. „Ani nevím, kde začít...“ stěžuje si herečka s ručníkem na hlavě. A pak postupně představují vlastní verzi příběhu, kterak se poznali, vzali a po problémech v královské rodině odešli do Ameriky.

Předsudky, rasismus

„Myslím, že byli překvapeni, že zrzek dokázal sbalit tak krásnou a inteligentní ženu,“ vzpomíná Harry na to, jak Meghan přijala jeho rodina. Ale měli prý předsudky. „Hm, americká herečka, to nevydrží,“ mysleli si podle něj.

Další předsudky měly prý rasistickou povahu – už dřív média přinášela jejich stížnosti či obvinění. „Zjevně si ne všichni uvědomovali, jaké jsem rasy, protože z toho pak dělali takový problém, když jsem přijela do Británie. Předtím se ke mně nikdo jako k černošce nechoval,“ popisuje v jiné scéně herečka, jejíž matka je černoška a otec běloch.

Oběti z obou stran

Kvůli rase, respektive údajnému rasismu Britů, prý potřebovala extra ochranku – což bylo jedním z velkých sporů Harryho a Meghan se zbytkem rodiny. Do dokumentu pak z nějakého důvodu zařadili historický exkurz o tom, jak Harryho předkové-panovníci organizovali a financovali obchod s otroky z Afriky.

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Video se připravuje ...

„Obětovala vše, co kdy znala, svou svobodu, aby se připojila k mému světu, a brzy poté to dopadlo tak, že jsem já obětoval vše, co znám, a přidal se k jejímu světu,“ vykresluje Harry »ohromnou love story«.

RODINA NAD VĚCÍ?

„Členové královské rodiny obsah tohoto seriálu odmítli komentovat,“ stojí hned v úvodních titulcích.

KLANĚT SE? ŽERTUJEŠ?

Coby Američanku prý Meghan šokovala formalita v rodině. Když se jí před první návštěvou rodiny Harry zeptal „Umíš udělat pukrle, že ano?“ považovala to za žert.

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
6. 1. 2023 • 22:57

Speciální ochranku jako proč?Byla někdy v ohro­žení?­Neby­la.Tak­že měla dostatečnou ochranku.Že je smíšené rasy většina lidí vítala,problémem se stalo její chování rozmarné hvězdy a nekonečné nároky a konflikty.

AHel
9. 12. 2022 • 11:59

Zpovykaný druhorozený syn, který se cítí celý život ublížený, nic neumí, neinteligentní, neloajální vůči své rodině, ta se opatruje a nikoliv se po ní plive, nepřizpůsobivý královskému protokolu, ukřivděný. Každého překvapilo, že jim přivedl rozvedenou, starou mulatku....že to jeho babička královna schválila měl vzít jako obrovskou náklonost a vážit si toho. Neschopná americká hysterická, egocentrická midi herečka s nekritickým pohledem na svoji osobu tomu všemu dala korunu. Ona si snad myslela, že se jí budou klanět, nic nebyla, nic neuměla, byla předtím jedna velká nula, resp. neznámá, rozvedená, stará černoška...taková je skutečnost a realita....no v Londýně si na zadek z ní nesedli...normální život...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.