Bezesné noci Dominiky Gottové: Strach o maminku, která sotva mluví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bezesné noci Dominiky Gottové: Strach o maminku, která sotva mluví

Dominika maminku nade vše miluje. Věří, že se z chřipky dostane.
Dominika maminku nade vše miluje. Věří, že se z chřipky dostane. (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, ara)

Bezesné noci teď prožívá Dominika Gottová (49), která od loňského jara znovu žije ve Finsku. V Helsinkách ji dostihla zpráva o těžké chřipce, se kterou v právě bojuje její maminka, bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (86). Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) je proto strachy bez sebe.

Zatímco Dominika teď ve finské metropoli podstupuje školení kvůli nové práci v oboru security, její maminka leží v Praze horečkách a necítí se vůbec dobře. „Je mi špatně, omlouvám se. Držte mi palce, ať to zvládnu,“ sípala do telefonu, když jsme si s paní Antonií chtěli domluvit vzpomínkový rozhovor na otce její dcery.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Vystrašila se

Informace o těžké chřipce paní Zacpalové dorazila také na sever Evropy. „Mám o ni strach, protože nezněla vůbec dobře,“ napsala Aha! Dominika. S mámou má velmi hezký vztah, skoro každý den si volají. „Sotva mluvila... Doufám, že se z té chřipky, nebo co to je, dostane. Není nejmladší, proto se bojím,“ zdůraznila Gottová. „Určitě je o ni ale dobře postaráno,“ vyslala naději směrem k domovu pro seniory ve Vysočanech, v němž paní Antonie žije.

Čtyřikrát očkovaná

O covid u Antonie Zacpalové podle informací deníku Aha! nejde. Sama je čtyřikrát očkovaná. Jednou už nicméně onemocnění prodělala a vůbec jí nebylo dobře.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
11. 12. 2022 • 04:02

Nikdo nemá právo, pomlouvat i urazit Dominiku Gottovou, která je slušná, pilná i sympatická dáma a která nemá žádné problémy s alkoholem!!! To všechno je fakt! Dále je fakt, že Dominika Gottová není liná osobnost, protože už často pracovala i dále chce pracovat. Dominika Gottová k. př. pracovala v hotelu Forum i v restauraci La Provence v Praze, pozdějí v Helsinkách ve Finsku v Činské restauraci a v Praze jako kosmetička. Lidé mají povinnost, zeptat se na správné pozadi a vědět pravdu! Nikdo nemá právo, usoudit o Dominice Gottové bez znát správné pozadi a bez toho, mít právo na ortel!!! Nechte Dominiku Gottovou, která je jedinou dcerou Karla Gotta, konečně v klidu a chovejte se slušné!!! Spravedlnost musí být!

smudla13
8. 12. 2022 • 20:20

Bezesne noci, ma asi z nedostatku alkoholu, matka jí neleží ani v patě, ta sobecka osoba řeší jen sama sebe

smudla13
8. 12. 2022 • 20:19

Bezesne noci, ma asi z nedostatku alkoholu, matka jí neleží ani v patě, ta sobecka osoba řeší jen sama sebe

hejhej
8. 12. 2022 • 16:32

Jak jinak, zase info do bulváru.

mirek Rydlo
8. 12. 2022 • 10:33

Na strážného je potřeba nějaká nástavba k VŠ ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.