Tohle už vdovec dělat nebude! Margita dal Zagorové před smrtí velký slib | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle už vdovec dělat nebude! Margita dal Zagorové před smrtí velký slib

Štefan Margita a Hana Zagorová
Štefan Margita a Hana Zagorová (Foto: Marek Pátek, David Kundrát)

Vánoce patřily mezi jedno z jeho nejšťastnějších období v roce. Letos tomu bude jinak. Operní pěvec Štefan Margita (66) bude poprvé po třiceti letech trávit svátky bez své milované ženy, zpěvačky Hany Zagorové (†75).

Oba byli velkými milovníky vánočních svátků a kouzelnou atmosféru nasávali v průběhu celého prosince. Od většiny tradic, které s Haničkou dodržovali, však Štefan Margita letos upustí. Bez jeho milované ženy to zkrátka není ono… „Udělal jsem jen malou výzdobu, co by Hanka asi ocenila. Venkovní, co jsme dělávali předtím, neděláme. Není pro koho. Je to samozřejmě smutné, první Vánoce po 30 letech bez ní," smutně prohlásil Margita v pořadu Život ve hvězdách.

Štefanu Margitovi (66) apladovaly v Mikulově tisíce lidí.

Video se připravuje ...

I do letošních Vánoc se ale Hanička otiskla. „Všechno, co tu je, zařizovala ona. Já jsem jí slíbil, že doma nic nezměním, není důvod měnit, protože aspoň tím pádem je Hanka tady," říká operní pěvec.

S vánoční atmosférou manželé v minulých letech neotáleli. Cukroví Hanička pekla s předstihem a ve velkém. „Kdyby tady byla, tak tu bude už cítit vůně rohlíčků, co napekla. Určitě bychom to před Vánocemi všechno snědli a pak by pekla znovu," zavzpomínal Štefan Margita, pro něhož jsou nyní nejkrásnější svátky v roce spíše noční můrou.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

„Už to chci mít za sebou. Budou to jiné Vánoce, nebude bramborový salát stejný, nebude zelňačka stejná, nebudou rohlíčky a nebude ta krásná atmosféra. Ale prostřu u stolu samozřejmě Hance a budeme vzpomínat. Já doufám, že se na nás dívá a že je šťastná," dodal s pokorou.



Přečtěte si
zuzakirsch
5. 12. 2022 • 22:10

Píšou o Margitovi, hňupe.

bursik
5. 12. 2022 • 14:06

Pořád píšete o Gottovi a Zagorové , ale stačilo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.