Hudebník Ondřej Brzobohatý: Stovku oslavil DVOJROLÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hudebník Ondřej Brzobohatý: Stovku oslavil DVOJROLÍ!

Ondřej se zhostil dvojrole Sherlock Holmes/Arthur Conan Doyle dokonale.
Ondřej se zhostil dvojrole Sherlock Holmes/Arthur Conan Doyle dokonale. (Foto Aha! – Martin Přibyl)

V Hudebním divadle Karlín oslavili již 100. představení muzikálu Legenda jménem Holmes. A od kdy jindy by mělo dojít k unikátnímu obsazení hlavní dvojrole Sherlock Holmes a Arthur Conan Doyle než právě při této příležitosti. A k překvapení mnohých se skvělé příležitosti chopil samotný autor celého díla Ondřejem Brzobohatým (39).

Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý si v Karlíně zazpívá opět po 10 letech, kdy měl premiéru muzikál Vražda za oponou. Současnou nabídku ovládnout Sherlocka, ke kterému psal texty i hudbu i herecky a pěvecky prý ani příliš nezvažoval.

Ondřej Brzobohatý měl pro Evu Burešovou roli: Ale přišla o ní

Video se připravuje ...
„Já jsem takříkajíc slíznul smetanu. Těch 99 představení předtím skvěle zvládli Lukáš Janota a Vojta Dyk. Ale Vojta začal pracovat na jiných projektech a po domluvě odešel. Já jsem se tomu bránil, chtěl jsem hlavně psát, ale pak jsem souhlasil, protože toto představení miluji,“ svěřil deníku Aha! Ondřej.

„Měl jsem obrovskou trému. Je to těžké představení, ale celý soubor je úžasný a díky němu jsem si to mohl užít,“ konstatoval Brzobohatý. A jak dodal, další představení muzikálu Legenda jménem Holmes jsou naplánována na začátek března 2023. 

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

A Karlín ještě dvakrát...

V repertoáru divadla má Ondřej i další dílo, tentokrát podle známého filmu Zdeňka Trošky a Petra Markova, první český muzikál ze vsi Slunce, seno, jahody. Na podzim 2023 pak pro divadlo s Lucií Konášovou připravují rodinný muzikál, opět podle filmu. Tentokrát to bude pohádková komedie – muzikál Anděl Páně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.