Nikol Švantnerová bude maminkou: Holčička už ťuká na bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nikol Švantnerová bude maminkou: Holčička už ťuká na bříško!

Nikol těhotenství neskutečně sluší.
Nikol těhotenství neskutečně sluší. (Foto Instagram)

Ještě necelé tři měsíce a modelka Nikol Švantnerová (30) bude maminkou! Okouzlující fotky s vánoční atmosférou dala na svůj Instagram a všichni její fanoušci mohou posoudit, jak jí těhotenství neskutečně sluší!

První měsíce byly pro Nikol náročné, což prozradila v rozhovoru pro CNN Prima News: „Je to změna pro mě všechno... První měsíce mi to nejdřív nedocházelo, pak přišly takový ty náročnější měsíce, kdy mi nebylo úplně nejlíp a bylo to fakt hrozný. Teď, jak se to přehouplo, si to začínám konečně užívat, už je i bříško vidět, tak mi to víc dochází a je to super,“ rozpovídala se budoucí maminka.

Nikol Švantnerová: Vánoce jsem letos pojala úplně jinak! Co bude místo dárků?

Video se připravuje ...

Přípravy na příchod miminka jsou v plném proudu a vše se bude ladit do růžové, protože už se ví, že Nikol čeká holčičku! A právě děvčátko si vždycky přála. Tatínkem miminka je podnikatel Ondřej Antoš, s nímž žije, jak se říká, »na psí knížku«. Dočkáme se i pohádkové svatby?

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.