Hvězda britského Talentu Holdenová (50): Nikdy mi neříkejte babi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda britského Talentu Holdenová (50): Nikdy mi neříkejte babi!

Amandě Holden byla asi trochu zima...
Amandě Holden byla asi trochu zima... (Profimedia)

Věk je jen číslo, člověku je ve skutečnosti tolik, na kolik se cítí. Tohle heslo razí zpěvačka Amanda Holdenová (51). Že by měla nejlepší léta za sebou, striktně odmítá a podle toho ladí i šatník.

Jde s dobou, je sexy a stala se módní ikonou. Inspiruje řadu lidí (i těch podstatně mladších, než je ona sama), a tak má na Instagramu přes dva miliony sledujících.

Službička pro ženy

„Když mi bylo dvacet nebo třicet, nikdo se nepozastavoval nad tím, co na sobě nosím,“ diví se zpěvačka. „Teď se bavím tím, jak všichni řeší můj styl oblékání.“ Aby taky ne. Porotkyně soutěže Británie má talent na obrazovkách tu překvapí odhaleným dekoltem, tu rozparkem až k zadečku. A mnozí se ptají, zda to má ve svém věku zapotřebí.

„Já to nedělám pro to, abych zapůsobila na muže,“ vysvětluje Amanda. „Dělám to pro ženy. Protože když jdu po ulici a vidím, v čem chodí podobně staré dámy, polévá mě občas horko. Bohužel lidé v Británii jsou úzkoprsí a nikdy vás za pěkné oblečení nepochválí. Spíš se pohoršují nad tím, že ukazujete až příliš.“

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...

Jako Joan Collinsová

Holdenové vadí staromódní postoj, který má k odívání společnost zakódovaný. Proč by si nemohla vlasy obarvit na růžovo? Jen proto, že jí je padesát? Přiznává ale, že toto volnomyšlenkářství poněkud znepokojuje ratolesti. „Ptají se mě: A mami, až budeme mít děti my, budeš se oblékat jako stará babička? Já na to odpovídám: Ne, budu vypadat jako Joan Collinsová,“ směje se. „A vnoučata mi rozhodně nebudou říkat babi.“



Přečtěte si
zdrclamrdka
4. 12. 2022 • 12:19

Když ji kamera zabere v detailu, je vidět, že je to stará udřená ženská. Jó to taková Julia Roberts to je jiný level.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.