Strach o Jiřinu! Stašová promluvila, jak na tom máma je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Strach o Jiřinu! Stašová promluvila, jak na tom máma je

Dcera Jiřiny Bohdalové Simona Stašová
Dcera Jiřiny Bohdalové Simona Stašová (profimedia.cz)

Zdravotní stav všemi milované Jiřiny Bohdalové (91) se, bohužel, zatím nelepší. Naopak! K nepříliš hladkému průběhu chřipky, kvůli které byla hospitalizována v nemocnici, se přidružily další potíže...

Ačkoli je pro ikonu české filmografie, Jiřinu Bohdalovou, typické, že se se vším pere jako lvice, chřipka jí tentokrát srazila na kolena a herečka tak byla nucená odložit některá nasmlouvaná představení. Teď to navíc vypadá, že se jí pobyt v nemocnici prodlouží. 

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

„Má chřipku, klasickou chřipku, nic vážného. Ale v jejím věku stačí, když má trochu zvýšenou teplotu,“ promluvila před pár dny pro pořad Showtime její dcera Simona Stašová (67). Aktuálně je Bohdalová v péči předního českého kardiologa Petra Neužila a doufá, že se její zdravotní stav brzy zlepší. 

Zatím ale není zřejmé, zda vůbec bude moci do konce roku odehrát dvě plánované Gin Game v Divadle Na Jezerce. Uzdravení jí podle Expres.cz a iDnes.cz  nyní komplikují i bolesti zad. 

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.