Sandeva se producírovala před Jakubem Prachařem: Domina s bičíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sandeva se producírovala před Jakubem Prachařem: Domina s bičíkem!

Jakub Prachař a Sara Sandeva
Jakub Prachař a Sara Sandeva (CNC_Martin Hykl)

Nová divadelní hra z dob normalizace s názvem Okupace je plná pikantností. Po jevišti se potácí opilý ruský důstojník s pistolí a benzinem, Karel Heřmánek mladší (33) se svlékne do půl těla a ukáže hákový kříž na prsou a Sara Sandeva (25) tam pobíhá jen v košilce a s bičíkem v ruce.

Partnerka Jakuba Prachaře (39) představuje ve hře na motivy stejnojmenného filmu postavu Milady. „Oproti filmovému scénáři jsme posílili dějovou linku jedinou ženskou rolí, kterou hraje právě Sara Sandeva. Pro diváky jsme připravili vtipnou, místy dost nekorektní a ve finále doufáme i mrazivou inscenaci,“ tvrdí autor jevištní adaptace Kryštof PaveIka (37), syn herců Ondřeje Pavelky (67) a Evy Salzmannové (64). když Sara působí jako křehká květinka, opilého ruského důstojníka dokáže pěkně srovnat. V saténovém nočním prádle, koženými kozačkami a bičíkem v ruce rozdává rozkazy jako ostřílená domina. Prachař byl v publiku na svou lásku náležitě pyšný a po bouřlivém potlesku jí předal obrovskou kytici. Premiéru v Divadle Bez zábradlí si nenechaly ujít ani Jakubova sestra Mariana Prachařová (28) a herečky Hana Vagnerová (39), Denisa Pfauserová (33), Bára Jánová (33) či Jana Švandová (75) se svou sestrou, která vypadá jako její dvojče.

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Jak to vypadalo na focení novelu?

Video se připravuje ...

Havlové zářily nožky

Výstup Sary Sandevy coby dominy byl tak přesvědčivý, že z toho bylo nadšené celé divadlo a v zákulisí ji pak ostatní kolegové téměř umačkali, jak vřele jí gratulovali. Padala doslova z náruče do náruče. V objetí ji mačkala i Dagmar Havlová, jež přišla celá v černém s výjimkou růžových punčoch, jež tak přímo zářily z tmavých lodiček.

Polonahý Heřmánek

Karel Heřmánek mladší potěšil oko dámského osazenstva. Na jevišti se totiž svlékl do půl těla a odhalil svou mužnou hruď. Jen škoda, že ji (pochopitelně v rámci inscenace) hyzdila kresba hákového kříže.

Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.