Konvalinková šokovala: Exmanžel Kaiser se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konvalinková šokovala: Exmanžel Kaiser se vrací!

Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser
Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser (Foto Blesk – Karel Kopáč)

Veškeré bouřlivé emoce a křivdy jsou již dávno minulostí. Nyní bývalí manželé Naďa Konvalinková (71) a Oldřich Kaiser (67) nejenže po letech stále udržují kontakt, ale dokonce nevynechají i vánoční rodinnou tradici!

Ať už se v průběhu roku pohybují kdekoli a tráví čas s těmi, kdo jsou jim momentálně nejblíže, jedno je jasné. U štědrovečerní tabule se herci Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser spolu s dcerou Karolínou určitě sejdou. Přestože se v minulosti nerozešli v nejlepším a podle webu Expres se spekulovalo, že za jejich rozvodem stojí hercovo časté popíjení alkoholu a údajná nevěra, minulost dokázali hodit za hlavu a v současné době se rádi vidí, na Vánoce nevyjímaje.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

„U vánočního stolu usedneme s dcerou a Oldřichem. To je taková tradice, kterou jsme zachovali,“ prozradila výše zmíněnému serveru herečka. Hvězda českých komedií přiznala, že současný vztah s bývalým manželem je vlastně lepší než v dobách jejich manželství. „Někdy je možná to přátelství cennější než láska, která je mnohdy žárlivá a bolavá. Dnes je ten vztah velmi poklidný a uhlazený,“ dodala s pokorou Naďa Konvalinková.

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
3. 12. 2022 • 00:07

Je hezké, když si lidé dokáží odpustit.

miroslava13
1. 12. 2022 • 11:37

Naďa má tedy žaludek. že se s ním vůbec baví? vždyť má Vokatou, tak proč není Kaiser s ní? Dcera také prý holduje alkoholu a drogám, to má po tatínkovi.....divní lidé.

Alva
1. 12. 2022 • 10:51

Nikdy jsem nepochopila, kam dal Oldřich rozum a hlavně oči, když si našel druhou partnerku, ono to jinak nemohlo dopadnout,že se bude vracet, protože podruhé už nikdy nemůže fungovat, protože to první bylo nejlepší.

hejhej
30. 11. 2022 • 15:18

Dva rozumní lidé se k sobě dokážou chovat slušně i po rozvodu.
Mnozí herci a zpěváci naopak dokážou blít do bulváru denně svoje trapné ínformace.

lekno
30. 11. 2022 • 14:25

Naďa s Oldřichem byli spolu krásná manželská dvojice. Smutné, že se rozešli. Od doby, kdy on začal žít s tou velkou vlasatou osobou, změnil sebe i svůj vkus. Nenapíšu raději, co si myslím o ženské, která nemá problém uhodit jeho fanynku tak silně, až ta upadne do bezvědomí. Podle mě – není to sranda existovat vedle erdeg baby..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.