A je to venku! Rodina o rozchodu Trojana a manželky: Někdo třetí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

A je to venku! Rodina o rozchodu Trojana a manželky: Někdo třetí?

Ivan a Klára Trojanovi žijí odloučeně.
Ivan a Klára Trojanovi žijí odloučeně. (M. Hykl, P. Machan)

Světem showbyznysu otřásla tsunami. Manželství oblíbeného herce Ivana Trojana (51) a jeho ženy Kláry (51) je v troskách! Pár se po 30letech rozvádí a už má mít i rozdělený majetek. Stojí za tak rychlým jednáním někdo třetí? 

Ivan Trojan a jeho žena Klára platili dlouhá léta za jeden z nejstabilnějších párů české populární scény! Klára Trojanová se dokonce mnohokrát veřejně vyjádřila, že Ivan je jediný muž, který má maximální pochopení pro její zdravotní komplikace.

Dítě, žena a muž zastřeleni v Praze! Jaká bude letos lyžovačka. A Trojan řeší rozvod?

Video se připravuje ...

O 13 let mladší manželka Trojana totiž trpí depresemi. Nyní má být ale vše u konce, o čemž svědčí i notářský zápis, ze kterého je patrné, jak se manželé vypořádají. Trojan si nechá jejich společný dům Klára by měla ze svazku odcházet se sedmi miliony korun. 

Blízké okolí ale věří, že není všechno ztraceno a pár k sobě ještě najde cestu. „Hovořil jsem s ním celkem nedávno, říkal, že jsou oba dospělí, rozumní lidé a nikdy jim neměl tendenci do ničeho mluvit, což nehodlá činit ani nyní. Nemyslí si ale, že by to mělo skončit až rozvodem. Věří, že se k sobě zase vrátí. Čas od času člověk potřebuje být někdy chvíli sám. Rozhodně v tom prý není nikdo třetí,“ sdělil k věci blízký přítel páru, který měl podle zjištění CNN Prima News získat tuto důvěrnou informaci od otce Ivana, Ladislava Trojana. 

Herec Ivan Trojan propůjčil svůj hlas filmovému psímu hrdinovi Gumpovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
30. 11. 2022 • 17:05

Huga
30. 11. 2022 • 14:53

Speciálně tihle dva nikdy o pozornost bulváru nestáli, teď u nich probíhá něco asi hodně těžkého pro všechny a opět ani jeden nevydává prohlášení, ale bulvár je z toho jurodivý a seká jeden článek za druhým a snaží se rýpat v jejich soukromí. Hnus. Tohle není komické duo Hanychová/Soukup, které se na publicitu třese.

Huga
30. 11. 2022 • 14:48

Tesařová Baldedash Zase jenom potvrzuješ, co jsi za pí.u. 🤮🤮🤮🤮🤮

pea.p
30. 11. 2022 • 10:13

A Vy víte jaký ona je a jaká je doma ona? To jaký je někdo herec nebo jak na Vás působí doma nic nevypovídá o tom, jaký je doma.

pea.p
30. 11. 2022 • 10:11

Ano. První, čeho sem si při čtení všimla. A za tuto slátaninu někdo bere plat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.