Temno u Čermáka a jeho Veroniky: Odvážné nařčení plné nenávisti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Temno u Čermáka a jeho Veroniky: Odvážné nařčení plné nenávisti

Hynek Čermák
Hynek Čermák  (foto ara)

Snad s ničím jiným se nebojuje hůř než s pomluvami, které se navíc šíří raketovou rychlostí. Své o tom ví i krásná manželka Hynka Čermáka (49), Veronika (28). Podobně jako její hereckou kolegyni, Lindu Rybovou (47), ji společnost tvrdě odsoudila. 

Začátky vztahu by měly být tím nejhezčím obdobím. Kolikrát ale připomínají spíš zkoušku ohněm. Herečka známá ze seriálu Ulice se musela vypořádat s vlnou silné nevole. Poté, co na porvch vyšel vztah s o dvacet let starším Čermákem, dostala automaticky nálepku zlatokopky, která rozbila fungující rodinu. „Úplně veselé to nebylo, ale my jsme se drželi vzájemně. Snažili jsme se od toho oprostit a to bylo snazší,“ zavzpomínala Čermáková už dříve pro Blesk. 

Hynek Čermák ve filmu Stínohra: Chlápek, co dodržuje pravidla

Video se připravuje ...

V očích některých nepřejícných se nic nezměnilo dokonce ani poté, co si Čermáková Hynka vzala. Neodpustí si zejména narážky na věkový rozdíl. „Vždycky mě fascinuje, jak mi někdo říká, jestli si uvědomuji, že v mých šedesáti jemu bude osmdesát. Ale proč mám tohle řešit? Já žije teď a s Hynkem je mi dobře, máme se rádi, třeba tady za třicet let nebudu, tak proč bych se měla zabývat tím, co bude až někdy?“ má jasno Veronika. 

Krásná manželka Hynka Čermáka (48) Veronika (27) bez podprsenky: Nahota mi nevadí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.