Šafránková a Abrhám by jásali: Smrt střídá nový život! Kačer promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šafránková a Abrhám by jásali: Smrt střídá nový život! Kačer promluvil

Josef Abrhám a Libuška Šafránková
Josef Abrhám a Libuška Šafránková (Blesk:ČT)

Této krásné  noviny se už bohužel nedožili. Herečka Libuška Šafránková (†68) a její manžel Josef Abrhám (†82) by se teď bezesporu radovali, protože se jim narodilo páté vnouče, holčička Lili Myriam.

Radostnou zprávu potvrdil režisér Jan Kačer(86), který je už dlouhá léta věrným přítelem celé rodiny. „Ano! Josefu Abrhámovi mladšímu (45) se narodilo miminko! Mám z toho obrovskou radost. Smrt střídá nový život, a tak to má být," prozradil režisér pro Blesk.cz.

Kulový Blesk: Libuška(†68) byla tvrdá jako meč, vzpomínal režisér Báječných let

Video se připravuje ...

Libuška s Josefem byli velmi rodinně založení a svá vnoučata bezmezně milovali. V roce 2020 dokonce Šafránková v rozhovoru prozradila, jak to u nich doma na Vánoce chodí. „Vánoce budu trávit jako vždycky. Akorát to bude veselejší, protože máme víc dětí. Nejmladšímu jsou dva roky, staršímu tři, dalšímu je dvanáct a nejstaršímu pak čtrnáct let. Asi budeme celá rodina pohromadě,“ svěřila se tehdy herečka pro ŽivotvČesku.cz.

Blesk Podcast: Hovínko a větry v norské Popelce. V čem je nová a jiná?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.