Kšefty s majorem Korejsem: Nahý Hanuš za tisíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kšefty s majorem Korejsem: Nahý Hanuš za tisíce

Miroslav Hanuš v Případech 1. oddělní
Miroslav Hanuš v Případech 1. oddělní (Česká televize)

Tak tohle určitě nikdo nečekal! Limitovaný kalendář na příští rok s fotkami herce Miroslava Hanuše (59) alias majora Korejse z Případů 1. oddělení je trhákem aukčních portálů. 

Šťastlivci ho koupili za 299 korun a teď ho, podle spoluautora scénáře seriálu Jana Malindy (40), prodávají několikanásobně dráž. Ten na svém Facebooku zveřejnil hned několik nabídek z internetu, které se pohybují okolo 1500 Kč za kus. „Kdo si před měsícem stihl koupit Korejsův kalendář za 299 Kč, tak ho teď může vyaukřit a má pořešený zálohy na plyn,“ stojí v Malindově statusu. „Tolik odpověď trhu na dotazy, jestli nějaké nemám a jestli nevím, kde to sehnat. Sám nemám ani pro rodiče,“ zdůraznil scenárista. 

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...

Pro tento rok měl kalendář jen 30 výtisků, pro ten příští jich je daleko více. Jeden daroval Miroslav Hanuš své manželce Janě (60) už k loňským Vánocům a až doteď to vypadalo, že je kalendář prakticky nesehnatelný. To se ale změnilo. Česká televize ho v limitované edice připravila i na rok 2023 v počtu 400 výtisků. Fotky v něm jsou stejné, rozložení dnů v měsících ale jiné. „Zájem diváků z něj udělal kultovní předmět, který chtějí darovat blízkým na Vánoce,“ prohlásil Hanuš. Limitovanou edici dokonce sám podepsal a opatřil speciálním razítkem.

Herec Miroslav Hanuš vozí na motorce fotografku Reflexu Nguyen Phuong Thao

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.