Vlasáková s monoklem: Máme bouřlivý, divoký vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vlasáková s monoklem: Máme bouřlivý, divoký vztah

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský (Marek Pátek)

Padesátiletá herečka žije s Janem Dolanským (44) neuvěřitelných 21 let. Nedávno spolu dokonce absolvovali pouť do Španělska, která Lenku Vlasákovou sice krvavě poznamenala, ale pro jejich vztah byla doslova požehnáním.

„Já jsem na té cestě do Santiaga zakopla, rozbila jsem si hlavu a měla jsem monokl," odtajnila Lenka Vlasáková bolavé pozadí výpravy do španělského města, které je vyhlášeným cílem křesťanských poutníků. „Na té cestě jsme si oba uvědomili, jak velké štěstí máme. Tam si uvědomujete přesně tyhle podstatné věci," libuje se herečka v magazínu Moje psychologie.

Lenka Vlasáková: Miluje déle svoji návrhářku nebo manžela Jana Dolanského?

Video se připravuje ...

„Návody na vztahy asi nemůžu dávat. Myslím, že u nás je to hlavně o tom, že nezmizel ten základ - a to láska. Máme ji tam pořád, stejně jako vzájemnou úctu. A já vím, že jsem nikdy nikoho neměla tak ráda jako svého muže. Máme bouřlivý, divoký vztah, není to konstantně růžové, ale zároveň je tam z jedné i druhé strany vášeň," nečekaně otevřeně okomentovala umělkyně soužití s Janem Dolanským.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

https://www.ikiosek.cz/mojepsychologie



Přečtěte si
Uživatel_5166824
26. 11. 2022 • 18:44

jsou fajn..mám je ráda oba

miroslava13
26. 11. 2022 • 12:29

já si myslím, že je ráda, že má mladšího muže. kdyby měla staršího než je ona, už by jim to nefungovalo, hlavně v posteli. a to je důležité!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.