Modelka Simona Krainová: Luxus ze zničeného bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelka Simona Krainová: Luxus ze zničeného bytu!

Simona Krainová nechala nahlédnout do svého soukromí.
Simona Krainová nechala nahlédnout do svého soukromí. (Facebook, archiv Blesku)

Není tajemstvím, že Simona Krainová (49) žije se svou rodinou v pražských Dejvicích, kde vlastní střešní apartmán. Během pár let ho ale její děti prý celý zničily, a byt se tak musí kompletně předělat!

Se svým manželem Karlem Vágnerem mladším (46) přikoupila modelka před časem ke svému bytu ještě ten vedlejší, který tou dobou patřil Daře Rolins (49). Manželský pár oba byty propojil v jeden a kompletně zrekonstruoval. Uběhlo ale jen pár let a můžou začít od začátku.

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...

„Jak se narodili kluci, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla po stěnách, Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze kreslili trvalé obrázky,“ svěřil se Karel na sociálních sítích. „Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela a Aisha,“ připomíná syn »mistra basů« fakt, že s nimi v domácnosti žijí také dva malí psíci.

Slušné návrhy

„Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po dvanácti letech jsme konečně »ready« (připraveni, pozn. red.) na kompletní rekonstrukci. Chceme vám dnes ukázat návrh našeho nového bytu, ze kterého jsme nadšeni a na který se nesmírně těšíme,“ překvapil Vágner, když sdílel fotky vizualizace jejich nového luxusního hnízdečka. Důvodem nezvykle velkého vpuštění do soukromí bude jistě i to, že celá rekonstrukce probíhá formou spolupráce na sociálních sítích, kde má Krainová statisíce sledujících. Firma tak nový vzhled luxusního apartmánu o velikosti 240 m2 nejen navrhla, následně ho také i celý zrealizuje.

Simona Krainová před 50 bojuje s věkem: Poprvé do sebe nechala říznout!

Video se připravuje ...

PODRUHÉ VDANÁ

Simona Krainová a Karel Vágner ml. se brali po roční známosti v roce 2010, když už byla modelka v šestém měsíci těhotenství, a to i přes to, že se nechala několikrát slyšet, že další svatbu už nikdy nechce. Jejím prvním manželem byl moderátor Bořek Slezáček(55).



Přečtěte si
kristýna ryglová
4. 5. 2023 • 20:11

My máme dvě malé děti a ani jedno nám to doma nezničilo tak, že bychom museli celý dům předělat. Možná, je to tím, že jsme si koupili kvalitní nábytek z http­s://ww­w.fi­neca­se.cz/ a hlavně jsme si s dětmi hrály, říkaly jim, co můžou a co ne, takže si nepotřebovaly získávat naši pozornost zlobením a ničením věcí.

Petr Derby
24. 11. 2022 • 17:24

Ona jeste zije baba stara vyzila?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.