Krásná Eva Mendesová propálila: Jsem paní Goslingová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krásná Eva Mendesová propálila: Jsem paní Goslingová!

Eva Mendes Ryan Gosling
Eva Mendes Ryan Gosling (profimedia.cz)

Pořádně horko bylo herečce Evě Mendesové (48, Rychle a zběsile 2) během rozhovoru pro australskou televizi Channel Nine. Omylem totiž prozradila, že se vdala za svého dlouholetého partnera, herce Ryana Goslinga (42, The Gray Man)!

Moderátoři nejprve na krásnou Američanku s kubánskou krví dotírali ohledně jejího tetování na zápěstí, na kterém stojí »de Gosling« – to je ve španělsky mluvících zemích obdoba našeho zvyku, podle kterého žena přijme mužovo příjmení. „Kdepak, to už je staré, mám to dlouho...“ vykrucovala se zprvu Eva.

The Gray Man: Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě.

Video se připravuje ...

Jenže když došlo na otázky ohledně pobytu v Austrálii, kde Ryan zrovna natáčí nový film, sama se prokecla. „Všichni jsou tu na nás moc milí, s manželem si to užíváme,“ přiznala, že 11letý vztah, ze kterého vzešly dvě dcery, Amada (6) a Esmeralda (8), povýšili s Ryanem na další úroveň.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.