Premiéra Vánočního příběhu: Bez Jiřiny Bohdalové! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra Vánočního příběhu: Bez Jiřiny Bohdalové! Co se stalo?

Premiéra filmu Vánoční příběh: Hlavní protagonisté
Premiéra filmu Vánoční příběh: Hlavní protagonisté (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Dlouho očekávaný snímek Vánoční příběh se konečně dočkal premiéry. Chyběla na ní ale jedna z hlavních postav filmu – Jiřina Bohdalová (91).

Slavnostní premiéra nového vánočního snímku proběhla netradičně v pondělí večer. Do kina v centru Prahy přišla řada známých herců, ovšem nejvýraznější hvězda – Jiřina Bohdalová – se nedostavila. Má nabitý diář a nebylo by se co divit, kdyby se právě kvůli ní přesouvala celá premiéra na začátek týdne... Proč ale nakonec nedorazila? „Jiřina má chřipku, takže se musela bohužel z premiéry omluvit. Je ale v dobré náladě, jen se musela doléčit,“ řekla Aha! režisérka snímku Irena Pavlásková.

Kaiser s Lábusem, Roden, Bohdalová… Hvězdně obsazený film Vánoční příběh dorazí do kin v listopadu

Video se připravuje ...

Zastoupila ji však celá plejáda herců, kteří excelují i na plátně. Ve filmu se proplétají štědrovečerní příběhy několika rodin. Ty se setkávají zcela náhodně s lidmi, kteří jim ovlivní život. Společně pak prožijí, občas i neplánovaně, neuvěřitelnou vánoční jízdu. V nezvyklých situacích uvidíte, Jaroslava Plesla (48) nebo duo Kaiser (67) a Lábus (72)

Nová komedie režisérky Ireny Pavláskové Vánoční příběh jde do kin zítra. Premiéra filmu byla původně naplánována na listopad 2021, kvůli covidové situaci se ale o rok odložila. 

Politikova máma

Barvitou postavu poněkud prostořekého politika čeká den plný pravdy a jeho matku Jiřinu Bohdalovou, šarmantní herečku, příjezd jejího francouzského přítele. Politikův šéf v podání Hynka Čermáka a jeho žena Jana Plodková se ocitnou v bizarní situaci, která hrozí krachem manželství...

Film Vánoční příběh vrací po 30 letech před kamery dvojici Kaiser a Lábus

Video se připravuje ...

Richard neváhal

Ve filmu se objeví i slavný francouzský herec, známý blondýn s černou botou Pierre Richard (88). Nabídku hrát v tomto filmu přijal ze tří důvodů – má velice rád Prahu, kterou po Paříži považuje za druhé nejkrásnější město na světě, Vánoce a české filmy.



Přečtěte si
nilud
24. 11. 2022 • 09:04

Kdo to je ta Bohdalová.

Marie Žalská
23. 11. 2022 • 08:47

Zaplaťpánbůh, konečně si paní !odpočine! a my s ní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.