Heidi Janků slaví 60: Proč jsem neměla dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Janků slaví 60: Proč jsem neměla dítě?

Heidi Janků slaví 60
Heidi Janků slaví 60 (archiv Blesku)

Heidi Janků, která dnes slaví 60. narozeniny, byla vdaná dvakrát, ani z jednoho svazku ale nevzešlo dítě. Byla to volba, nebo rozhodnutí přírody? Zpěvačka přiznává, že od každého trochu...

Poprvé byla Heidi vdaná z mladického poblouznění, manželství však po dvou a půl letech skončilo, v zásadě i kvůli tomu, že zpěvačka poznala svou životní lásku a pozdějšího druhého manžela Iva Pavlíka (†84), který se právě rozváděl s Věrou Špinarovou (†65). Muzikant už v tu dobu měl děti dvě, a proto Heidi do dítěte netlačil, dokonce naopak.

Heidi Janků zanedlouho oslaví 60! Co chystá?

Video se připravuje ...

Bez nadšení

„Ivoš po dalším dítěti netoužil. A pak, když jsem ho poznala, jaký je, tak jsem tušila, že kdybych náhodou otěhotněla a dítě měla, tak se sebere, odejde a najde si jinou zpěvačku,“ přiznala Heidi otevřeně pro Aha!. „Nicméně bylo období, kdy jsme na začátku devadesátých let neměli moc práce, já byla ještě mladá, tak jsme o tom mluvili, jenomže Ivoš mi vždycky řekl takovou větu: Tak jestli chceš, tak já ti to dítě udělám. Prostě bez nadšení.“

Hodiny netikaly 

A sama Heidi to prý nechtěla lámat přes koleno. „Já jsem nikdy nepocítila, že mi tikají biologické hodiny, že bych pro to měla něco udělat. Navíc se to nepovedlo přírodní cestou a já bych nešla nikdy proti přírodě, takže beru to, jako že to tak je,“ krčila rameny. Obrázek šťastné rodinky jako ze žurnálu si neodnesla ani z vlastního dětství.

Heidi Janků slaví 60: Otec ji vyhodil z domu a před smrtí zapřel!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Časem jsem si uvědomila, že jak moje rodina víceméně nefungovala, máma nebyla, otec pil, brácha se v tom taky plácal, takže možná jsem dítě nechtěla proto, abych nebyla špatným rodičem. Prostě žili jsme s Ivošem plnohodnotný život a já si nemůžu stěžovat, že nemám děti. Mám celou rodinu z Ivošovy strany, dokonce i vnuky a pravnuka. Jsem šťastná a sama rozhodně nejsem,“ dodala oslavenkyně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.