TAK TO JE BOMBA! Hvězdy Ulice, Případů 1. oddělení i Kukaček v jednom seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

TAK TO JE BOMBA! Hvězdy Ulice, Případů 1. oddělení i Kukaček v jednom seriálu

Petr Stach, Daniela Kolářová, Kristýna Ryška, Adam Vacula a Petr Kostka
Petr Stach, Daniela Kolářová, Kristýna Ryška, Adam Vacula a Petr Kostka (Foto Tv Nova)

Tohle bude velké. Televize Nova chystá svůj úplně první dobový seriál, který ponese název Zlatá labuť. Ten před kamerou spojí hvězdy hned z několika oblíbených seriálů. Můžeme se těšit na Martu Dancingerovou (31) z Kukaček nebo Adriana Jastrabana (53) z Ulice.

Název seriálu je inspirován nejluxusnějším obchodním domem tehdejšího Československa. Celý děj bude postavěný na historických událostech převážně třicátých a čtyřicátých let. A celé to budou režírovat Braňo Holiček a Biser Arichtev.

Petr Kostka a Carmen Mayerová oslavili zlatou svatbu (50 let) nejen tancem na Sinatrův hit v podání Vojty Lažanského a Petry Kohoutové.

Video se připravuje ...

 „Budeme vyprávět příběh zaměstnanců a majitelů nově otevřeného obchodního domu. Zejména tři hlavní hrdinky, mladé dívky, očekávají, že se jim v nové práci naplní životní cíle a touhy, a možná i doufají, že zde najdou ochranu před nástrahami vnějšího světa, kde se schyluje k válce,“ popsal seriál producent Filip Bobiňski pro Super.cz.

Co se týče hereckého obsazení, bude to opravdu pestré. Těšit se můžeme například na Petra Kostku nebo Danielu Kolářovou. Před kamerou se také objeví Petr Stach, známý ze seriálu Případy 1. oddělení a v neposlední řadě také Vasil Fricrich, který exceloval v seriálu Devadesátky.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.