Utajená tvář Gotta: Nemám, mám jen zlatou kartu, odpálkoval Mistr žebráka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utajená tvář Gotta: Nemám, mám jen zlatou kartu, odpálkoval Mistr žebráka

Karel Gott
Karel Gott (﷯Martin Hykl, ﷯pressdata.cz a reprofoto Carme skutečný život Hany Hegerové, archiv)

Něco se spolu najezdili, když zpěvák Karel Gott (✝80) cestoval mimo republiku v rámci zahraničních turné, a tak má fotograf František Jirásek v paměti spoustu zážitků, jimiž se nyní pochlubil. Jedním z nich je i chvíle, kdy jedna z největších českých hudebních ikon potkala ikonu amerických akčních filmů.

Jako jeden z mála si mohl dovolit vyjet za velkou louži, kde měl též své publikum. Mimo pódia si ale užíval anonymitu, která by mu v domovině na veřejnosti dopřána nebyla. Jak ovšem vzpomíná Gottův kamarád František Jirásek, došlo dokonce na momenty, na něž Mistr nebyl vůbec zvyklý.

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Na kanadském turné asi před dvanácti lety jsme stáli na baru. Já, Felix Slováček (79) a Karel a kolem nás s ochrankou procházel Steven Seagal. Když šel kolem nás, tak jsme se na něj otočili a on řekl 'good evening' a odešel. Také jsme pozdravili a na to se na mě Karel podíval a řekl: 'Františku, ten Steven mě naštval, on mě nepoznal',“ cituje fotografa web Super.cz.

Že byla Kanada bohatá na humorné zážitky, dokazuje i Jiráskova druhá historka. „Stáli jsme ve Vancouveru a šel žebrák, který si to neomylně namířil ke Karlovi. Chtěl od něj nějaké peníze a Karel mu řekl: 'Nemám, mám jen zlatou kartu'. Pak se nás ptal, proč šel zrovna za ním, tak jsme mu říkali, že na dálku poznal, že je z nás nejbohatší,“ zavzpomínal na společné zážitky s Karlem Gottem jeho dvorní fotograf František Jirásek.

Elton John vs. Karel Gott: Srovnání písní I'm Still Standing a Mám styl Čendy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Bohdana Cvečková
28. 11. 2022 • 09:15

Víte soudit druhého je moc jednoduché. Vy co soudíte podívejte se sami do sebe. A pak, teprve něco povídejte. Víte co je zvláštní? Karel Gott už není mezi námi, proč o něm tak škaredé? Dal nám víc než kdokoli jiný a stále dává. A rozhodně měl charakter. Nikdo na světě není dokonalý.
V podstatě , ten kdo soudí bude souzen a ten kdo miluje bude milován. 💖💖💖
Přeji Vám krásný čas Vánoc , čas pozastavení a rozjímání .A také zhodnocení všeho co se kolem nás nyní děje. !!! Žít teď a tady !!! 💖💖💖🌞🌞🌞🌞🌞🌞

amba
24. 11. 2022 • 11:32

a je tu někdo, kdo by dal práci žebrákovi?? Já tedy dávám vždycky peníze.... je to nejrychlejší způsob a navíc nikdo nevíme proč ten chudák nemá práci...

Jakub Knot
23. 11. 2022 • 16:43

Nechte ho už spát. Je jedno jak se choval k žebrákům když žebrák je schopný 3x přijít jestli mu nedáte drobný (když jste očividně mladej člověk co nemá příjem) a potom co mu řeknete že nemůžete tak si je schopnej na vás odplivnout a vymočit se metr vedle. To je realita. Od tý doby nemám potřebu pomáhat žebrákům a už vůbec těm co chodí a říkají že jim chybí pade na vlak, hochu, byl jsi tu i před týdnem a před chvilkou jsi říkal o dvacku. Přitom by stačilo vracet sklo, plasty, plech.

hudobnaskola
23. 11. 2022 • 00:50

Přece kamarád se nemůže chovat tak, že mě ohrozí, nebo se přátelí s tím, kdo mi ublížil.

hejhej
22. 11. 2022 • 20:17

Moran:
Od hloupých redaktorů AHA se nedá nic solidního očekávat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.