Drsný ortel Dády nad Felixem: Zestárl. Myslím, že mu hráblo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný ortel Dády nad Felixem: Zestárl. Myslím, že mu hráblo

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Blesk)

Své manželství zachránili, přesto se někdy může zdát, jako by se tak nestalo. Herečka Dáda Patrasová (66) v novém barrandovském pořadu přiznala, že po bouřlivé první polovině tohoto roku mají doma s Felixem (79) konečně klid a pohodu. Do manžela si i tak rýpla...

To nejhorší mají snad za sebou, k harmonickému vztahu i po jeho obnovení mají Dáda Patrasová a Felix Slováček místy daleko… Manželství poznamenala Felixova nevěra a následný úprk za mladší milenkou, výtvarnicí Lucií Gelemovou (39), která nakonec dvojici nerozkmotřila navždy, trvalé následky mezi Felixem a Dádou ale způsobila.

Felix Slováček na Slavíkovi: Proč přišel bez Dády?

Video se připravuje ...

„Ještě jsem mu to úplně neodpustila, ale je to těžké. Člověk musí jít do minulosti, myslet na společné zážitky. Děti do něj během té doby hučely tři roky a pak to vzdaly. S tou paní (Lucií Gelemovou, pozn. red.) se ani nikdy nesetkaly, přestože Felix chtěl. Myslím, že mu »hráblo«. Nemyslet na to jde jen těžko a věřit mu také," cituje Dádu server ŽivotvČesku.cz.

I kdyby existovala sebemenší naděje na záchranu vztahu, herečka by o ni nechtěla přijít. Společné vzpomínky a děti byly dostatečnou motivací, jak k sobě po letech zase najít cestu. Přesto si Felix málokdy nechá ujít příležitost být ve společnosti mladých žen. „Nechci říkat do televize, že zestárl, ale je to tak. Co na něm všechny ty slečny, se kterými se stýká, vidí, těžko říct. Výborně hraje na klarinet a na sopránovou flétnu a má charisma," prohlásila v barrandovském pořadu Patrasová, která se zřejmě za ta léta naučila leccos přehlížet.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

A třebaže si může myslet své, prioritou je pro ni pevná rodina. Nutno dodat, že se její přístup s ohledem na současnou atmosféru v jejich vile patrně osvědčuje. „Mám se teď opravdu dobře, doma máme s manželem po letech konečně klid, tak jsem za to ráda," dodala Dáda s úsměvem.



Přečtěte si
hejhej
19. 11. 2022 • 20:02

Slováčkovi hráblo už dávno. Stále si dědek dokazuje, jak je žádoucí a nedochází mu, že nemít peníze a známostí , tak si o něho žádná z těch blbek neopře ani kolo.

Antonin Vyskala
19. 11. 2022 • 17:40

Když je vidím, tak se mi ohrnuje rolák😀

hejhej
19. 11. 2022 • 07:51

Uživatel_5348500:

picoda
18. 11. 2022 • 23:35

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.