Burešová v koncích? Sen o velké rodině se bortí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová v koncích? Sen o velké rodině se bortí

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Instagram, CNC)

Všestranně talentovaná Eva Burešová (29) se řadí mezi nejoblíbenější osobnosti české scény a po boku Přemka Forejta (34) zažívá nejšťastnější období i v osobním životě. Byly ale i časy, kdy si sáhla na úplné dno. 

„Prostě nám to neklapalo. Občas je mi z toho smutno. Hlavně jsem to řešila kvůli synovi. Měla jsem představu, že budeme velká rodina, budeme mít pět dětí a všichni budeme žít ve velké lásce,„ promluvila v pořadu Top Star magazín před časem o krachu svého prvního vztahu s tím, že nemělo smysl, aby spolu s bývalým partnerem Michaelem Krásným zůstávala jen kvůli malému Nathanielovi, kterému bylo sotva pár měsíců. 

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

S péčí o syna jí v té době pomáhala často maminka. „Dříve jsem ji měla u sebe nastěhovanou, takže když jsem šla do práce, pomáhala mi hlídat,“ prozradila také Burešová

Nyní má ale partnera, na kterého se může spolehnout. S Přemkem Forejtem si nedávno splnila i sen o domě v klidné lokalitě. Útočiště pro sebe a děti (Nathaniela, Tristana Williama a Stellu) našla nedaleko Benešova, kde je spokojená. „Našli jsme naše šťastné místo. Děkuji Bohu za všechny šance, které mi dal a dává. Děkuji za bolesti po cestě, protože díky nim jsem, kým jsem, a vedle toho, u koho mám být. Dělat šťastnou sebe a své nejbližší je ta nejkrásnější věc na celém světě. Jsem šťastná,“ napsala nedávno herečka ma svůj Instagram. 

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kristína Bažova
29. 11. 2022 • 12:42

???????

Kristína Bažova
29. 11. 2022 • 12:41

yokky
18. 11. 2022 • 18:22

TAKOVYCH Rodin je.....no a co??­?🆒🆒🆒🆒🆒­🆒🆒😂😂😂😂­😂😂👍👍👍👍👍

Kaufmanka
17. 11. 2022 • 14:34

To je dobře, sluší jim to, ať jsou šťastní! Rodina je základ života, který ale klade nástrahy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.