Bratři Nedvědi: Velké usmíření! Honzova Pavlínka je těhotná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bratři Nedvědi: Velké usmíření! Honzova Pavlínka je těhotná?

Ani soudruzi se nelíbali vášnivěji než Jan (vlevo) a František Nedvědi.
Ani soudruzi se nelíbali vášnivěji než Jan (vlevo) a František Nedvědi. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Včerejší možná navždy poslední společné vystoupení zpěváků Honzy (61) a Františka Nedvědů (60) v pražské Lucerně odhalilo, že ani po deseti letech nesvárů to mezi bratry není úplně v pořádku! V zákulisí se spolu odmítli fotografovat a téměř spolu nepromluvili. Až na pódiu došlo k velkému usmíření a vášnivému bratrskému polibku! A Honzova snoubenka Pavlínka (26) pak dokonce odhalila rostoucí bříško!

Deníku Aha! se podařilo zjistit pravý důvod nesváru mezi bratry i to, proč po deseti letech opět svolili ke společnému vystoupení! „Franta se strašně nerad s Honzou fotí, protože mu připadá, že jde o příslib další spolupráce do budoucna. On se přitom kdysi zařekl, že s Honzou už koncertovat v životě nebude. Honza má totiž dar člověka na smrt urazit, i když si to ani neuvědomuje. To se mu podařilo i u bráchy. Kdyby nebyl Franta skoro na mizině, ani k tomuhle turné nikdy nedojde. Jenže jde o velké peníze. Oba měli miliony a teď jsou z nich prakticky žebráci. Až spadnou ještě víc do problémů, možná je ještě společně na pódiu uvidíme,“ tvrdí jejich společný kamarád.

Na koncertě se mihla i Pavlínka, partnerka Jana Nedvěda, a všem bylo jasné, že se poslední dobou pořádně zakulatila. Jestli doma z nudy plundruje ledničku, nebo se folkový idol stane už pošesté otcem, není jisté. „Zavolejte mi za půl roku,“ řekl nám do telefonu sám Honza Nedvěd a zavěsil.

V tom, zda je jeho Pavlínka těhotná, nemají jasno ani Honzovi kamarádi. „Během koncertu jsem se okolo Pavlínky často pohyboval a ničeho jsem si nevšiml. Těžko říct,“ zamyslel se bavič Petr Novotný. Pokud by ale šlo opravdu o těhotenství, Nedvěd by tak popřel své nedávné prohlášení, že otcovství seniorů neuznává. „Starci jsou dětem k ničemu,“ říkal ještě před pár měsíci Honza Nedvěd.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.