Dědictví po Lasicovi se otřásá v základech: NEČEKANÝ ZÁSAH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dědictví po Lasicovi se otřásá v základech: NEČEKANÝ ZÁSAH

Magda Vášáryová zlevnila byt
Magda Vášáryová zlevnila byt (Facebook, archiv)

Vdova po Milanu Lasicovi (†81), Magda Vášáryová (74) trvala několik let na tom, že nepůjde pod cenu a domov, který s manželem vytvořila pro sebe a děti, prodá za částku 950 tisíc eur (necelých 24 milionů). Teď ale cenu bytu na lukrativní adrese náhle snížila. 

Rozlehlý byt v bratislavském Starém Městě stále nemá svého kupce, Vášáryová po negativní mediální odezvě byt na čas stáhla z nabídky a zkoušela štěstí prodeje v tichosti a po známých, ale ani tam neuspěla, a byt tak zase visí na stránkách prestižní kanceláře s novou kupní cenou 850 tisíc eur, tedy asi 21 a čtvrt milionu českých korun.

Rozverné sestry Vášáryovy: Magda a Emília poprvé spolu po 30 letech!

Video se připravuje ...

„Momentálně je zamlklý trh a lidé čekají, co se bude dít. Léto 2022 bylo nejhorší za posledních 20 let. Ke snížení přistoupili jako první ti, kteří opravdu a naléhavě potřebují prodat svou nemovitost. Ještě stále jsou na trhu klienti, kteří se obávají vysoké inflace a kupují nemovitosti, aby ochránili své peníze. Paradoxně zaznamenáváme zájem o dražší, luxusnější nemovitosti,“ řekl deníku Nový čas  majitel realitní kanceláře RE/MAX Andrej Churý. I tak ale nedoporučuje cenu nemovitosti snižovat, pokud rodina nespěchá na finanční prostředky.

Vášáryovou finanční otázka patrně nertrápí, již dávno bydlí v novostavbě na druhém konci Bratislavy. „Už bydlím v novém. Už jsem přestěhována,“ řekla Vášáryová v polovině července a zdá se, že jí nic nechybí. Její nový byt je menší, což herečce a bývalé političce vyhovuje, navíc je prý světlý a obklopený zelení.

Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.