Burešová se dnes loučí se ZOO: SCÉNÁŘ POSLEDNÍHO DÍLU S EVOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Burešová se dnes loučí se ZOO: SCÉNÁŘ POSLEDNÍHO DÍLU S EVOU!

Jeden z posledních záběrů Evy Burešové.
Jeden z posledních záběrů Evy Burešové. (Foto FTV Prima)

Dnes naposledy! Diváci seriálu ZOO se musejí rozloučit s hlavní hrdinkou Viky neboli Evou Burešovou (29). Dnes ji uvidí na obrazovce televize Prima naposledy. „Samozřejmě, že jsem to ráno, kdy jsem měla poslední natáčecí den, o tom, že něco končí, přemýšlela,“ přiznala herečka a maminka ani ne tříměsíčního synka Tristana Williama.

Končila v oblíbeném seriálu, ovšem vedle toho se těšila na nové mateřské povinnosti i na to, že bude sledovat nové díly pro změnu jako zanícená divačka.

Dobrý džob

„Samozřejmě, že se koukám. Nevynechám jediný díl. Mám to moc ráda, jsem fanynka, která je stále v obraze,“ svěřila se Burešová. Její postava Viky jen odjíždí se svou velkou láskou Petrem v podání Roberta Urbana (36) do zahraničí, kde získal dobrý džob.

Ve spojení

„Díky tomu, že vím, že můj, tedy Vikin odchod nebyl definitivní, neprožívala jsem to tolik,“ přiznala Eva. Odcházela s úsměvem, protože věděla, že seriál neztratí z očí. „Nebojte se, nejsem odstřižená. S Robertem si volám poměrně často. I se Štěpánem Benonim. Ty svoje kluky kolem sebe mám pořád,“ ujistila příznivce ZOO Burešová.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Jiné odcházení

Loučení se seriálem Slunečná, který ji v roce 2020 vynesl na vrchol popularity, bylo přece jen jiné. „Tam jsem si uvědomovala, že si naposledy oblékám svoji kostkovanou košili, dojím kozy... U ZOO vím, že tam zase za chvíli budu,“ říká spokojeně herečka. +foto v kostkované

Dva kluci

Eva je dvojnásobná maminka. Prvního syna Nathaniela (5) má s muzikantem Michaelem Krásným (38), který ji ale krátce po porodu opustil. Otcem Tristana Williama je Evin současný partner, šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt (35). +foto s Forejtem

Milionová sledovanost

Seriál ZOO je jasnou jedničkou úterních a čtvrtečních televizních večerů. Jeho sledovanost dosahuje téměř 1,2 milionu diváků starších 15 let.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.