Nejsympatičtější gay pár roku: Milujeme bublinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejsympatičtější gay pár roku: Milujeme bublinky!

Vítězství v anketě oslavil Kája Pavlíček (vlevo) s přítelem Ondrou doma v horké lázni se šampaňským.
Vítězství v anketě oslavil Kája Pavlíček (vlevo) s přítelem Ondrou doma v horké lázni se šampaňským. (Aha! – Václav Nekvapil)

PRAHA – Od poloviny listopadu mohli uživatelé internetu hlasovat a zvolit tak nejsympatičtější gay pár letošního roku. A která homosexuální nebo lesbická dvojice vyhrála? Známý vizážista hvězd Kája Pavlíček (35) se svým přítelem Ondrou (19)! Dokonce porazili i populárního moderátora Honzu Musila (40) s jeho partnerem Jakubem (22), kterého si před jedenácti dny vzal.

„Seznámili jsme se po internetu, Ondra je totiž z Olomouce, což není úplně blízko,“ říká se smíchem Kája Pavlíček. „Brzy oslavíme dvouleté výročí a klape nám to úplně super, asi proto jsme vyhráli, jsme zkrátka vzorový pár!“ dodal stylista Pavlíček. „Připravuji se na maturitu, takže musím do Olomouce pravidelně jezdit, jakmile mám ale volno, jsem s Kájou,“ říká mladíček Ondra. A na oslavu vítězství si napustili vanu plnou pěny a otevřeli šampaňské. „Milujeme bublinky, ať už ve vaně, nebo ve skleničce,“ smáli se oba pánové.

Velkým překvapením i pro samotné organizátory bylo, že se v prvním ročníku soutěže neumístil jeden z nejpopulárnějších gayů u nás, producent Janis Sidovský se zpěvákem Pavlem Vítkem, kteří se u nás registrovali jako jedni z prvních za velké publicity na Karlštejně! „Přišlo jim strašně málo hlasů, nestačilo to ani na první pětku,“ řekl Aha! Ondřej Kutílek, organizátor soutěže ze serveru Pindici.cz. Dodal, že soutěže se ze začátku účastnilo deset párů, dva z nich ale nakonec svou kandidaturu stáhly.

NEJSYMPATIČTĚJŠÍ GAY PÁR ROKU 2007
1) Kája Pavlíček s přítelem ....................................(33 procent)
2) Honza Musil s partnerem ...................................(20 procent)
3) Standa Dolínek s přítelem ..................................(11 procent)
4) Martin Hranáč s přítelem ...................................(10 procent)
5) Lumír Olšovský s přítelem ..................................(9 procent)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.