Zuzana Bubílková - Učí se mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Bubílková - Učí se mluvit!

Zuzana Bubílková má důvod se usmívat – vyléčila se z rakoviny a vrací se do České televize. Od ledna chystá nový satirický týdeník, v němž bude glosovat události, které se staly od pondělí do neděle.
Zuzana Bubílková má důvod se usmívat – vyléčila se z rakoviny a vrací se do České televize. Od ledna chystá nový satirický týdeník, v němž bude glosovat události, které se staly od pondělí do neděle. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Vyléčila se z rakoviny, našla si nového partnera a vrací se do televize! Úspěšný závěr roku pro moderátorku Zuzanu Bubílkovou (55). Právě teď se populární satirička důkladně připravuje na vysílání svého nového zábavného pořadu v České televizi. A dokonce kvůli tomu bere hodiny na nižší posazení hlasu.

„Protože si uvědomuji, že při vyšší kadenci mi hlas dříve nepříjemně stoupal,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! paní Zuzana.

A o čem nový pořad populární »Bubu« vlastně je?

„Bude to týdenní glosování nejnovějších událostí den po dni. Od pondělí do neděle, vždy třicet minut. Průřezem stran, krátce, vtipně, ostře, nekompromisně, s maximálním využitím ukázek, archivů, s aktuálním hostem. A taky se zapojením diváků. Bude zveřejněna telefonní linka a webová stránka, kam mohou lidé posílat své glosy, otázky, nové politické vtipy,“ prozrazuje Bubílková, která celý pořad vymyslela od začátku až do konce sama.

K ruce bude mít celý archiv ČT, dramaturga, režiséra Antonína Vomáčku a módní návrhářku Ivanu Follovou. „Vymýšlí pro mě modely, které budou vhodné pro tento pořad, tedy žádné večerní róby, ale aby to nebyly pouze kostýmy bez nápadu,“ řekla deníku Aha! Bubílková další podrobnosti ze zákulisí s tím, že kvůli nové satirické show zrušila skoro všechna vystoupení po divadlech.

„Jsem ráda, že jsem i v mém pokročilém věku dostala šanci. Vím, že teď frčí mladí. Také vím, že určitě se najdou ti, kteří okamžitě budou vypisovat v diskusích – proč ta zombie, proč ne někdo nový, mladý… Odpovídám: Protože se za rok nikdo další neobjevil! Všechny zdravím a slibuji – budu jiná, ale svá,“ vzkazuje všem Bubílková. Tak uvidíme!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.