Očistec Slováčkové: Co stálo za zrušeným kšeftem v Obecním domě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Očistec Slováčkové: Co stálo za zrušeným kšeftem v Obecním domě

Anička Slováčková
Anička Slováčková (instagram.com)

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (27) ještě před čtrnácti dny musela zrušit kvůli nachlazení koncert v Obecním domě, nyní je už ale z nejhoršího venku a zazpívala v představení pro školy Trapas nepřežiju, aneb Ten řízek nezvedej.

„Po několika letech jsem musela zrušit vystupování. S horečkou a rýmou bych to dala, ale měla jsem brutální kašel a to se fakt zpívat nedá. Bylo mi tak blbě, že jsem s tím ležela týden, což se mi už také dlouho nepodvedlo. Ještěže mě zastoupila bezvadná Karolína Fišerová ode mne z kapely. Pořád ještě nejsem úplně fit, piji čajíčky, polykám prášky a vitamíny, ale pracovat se s tím dá. Věřím, že jsem si choroby vybrala a pak podzim a zimu zvládnu bez problémů,“ doufá v lepší zítřky Anna Julie, která si na „Trapasech“ vzpomněla i na svůj nedávný trapas.

Známé tváře v představení pro školy Trapas nepřežiju, aneb Ten řízek nezvedej.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

„Nedávno jsem předávala zlatou cenu a pána jménem Karel Jákl jsem přejmenovala na Karla Joudu. Myslela jsem, že se propadnu. Trapasy radši hned radši zapomenu, jak mi je za ně trapně. Kdybych na to myslela, mozek je zavře do škatulky traumat a nabíhá to. To opravdu nepotřebuji,“ sype si popel na hlavu sympatická Anička.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
26. 10. 2022 • 12:43

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.