Šok po pohřbu Alžběty II.: Manželova milenka odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok po pohřbu Alžběty II.: Odhalena milenka prince Philipa!

Alžběta II. s manželem princem Philipem
Alžběta II. s manželem princem Philipem (profimedia.cz)

Z důvodů úmrtí britské královny Alžběty II. (†96) se tvůrci úspěšného seriálu Koruna rozhodli přerušit natáčení 6. série. Té páté se ovšem diváci dočkají již 9. listopadu a je otázkou, zda některé dějové linky nebudou v době, kdy Anglie oplakává svou královnu, příliš pobuřující…

Pátá série oblíbeného seriálu se soustředí na bouřlivá 90. léta, která patří mezi ta vůbec nejtemnější období královské rodiny. Kromě smutného závěru života princezny Diany (✝36) spolu s jejím tragickým skonem se seriál zaměří i na prince Philipa (†99) a jeho aféry. Ačkoli není vše dopodrobna doloženo, seriál se má opírat o skutečná fakta, která scénáristé ještě trochu vyšperkovali.   

Trailer na čtvrtou řadu seriálu The Crown - Koruna z produkce Netflixu

Video se připravuje ...

Podle informací deníku Blesk se i princ Philip pohyboval ve svém manželství s Alžbětou II. na tenkém ledě, a to i během podzimu života. Seriál nastíní jeho vztah s Penny Knatchbullovou (dnes 69), které pomáhal osvojit si svůj koníček - vozatajství. Během tohoto období mezi nimi dojde ke sblížení. V jedné scéně si dokonce princ postěžuje na problémy v manželství. Zatímco diváci se chtějí o větších i menších skandálech královské rodiny dozvědět více, bývalí zaměstnanci z královnina okolí zuří.

Hodina dějepichu 30: Královna Alžběta II. měla vášnivý vztah. Do prince Philipa se zamilovala už ve 13 letech

Video se připravuje ...

„Jen pár týdnů poté, co národ uložil Její Veličenstvo k odpočinku po boku prince Philipa, je to ohavné. Krutá špína,“ reaguje na nejnovější detaily z 5. série Alžbětin bývalý tiskový tajemník Dickie Arbiter. „Pravdou je, že Penny byla dlouholetou přítelkyní Philipa, ale i celé rodiny. Ale Netflix nezajímá, jak se lidé cítí,“ lynčuje streamovací službu, která chce diváky pochopitelně zlákat na největší pikantérie královské rodiny. To se jí, nutno dodat, daří.



Přečtěte si
AHel
12. 10. 2022 • 21:46

Prasárna, hnus amerického Nef....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.