Peštová terčem posměchu: JDE O SYNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peštová terčem posměchu: JDE O SYNA!

Daniela s nejstarším synem Yanickem.
Daniela s nejstarším synem Yanickem. (foto: Instagram.com)

Stejně jako maminka Daniela Peštová (51) se i nejstarší syn Yanick Buti (26) věnuje modelingu. Zatímco pro své vrstevníky je, co se následování trendů týče, inspirací, starší generace sledující instagramový profil maminky z něj má rozporuplné pocity…

Syn italského podnikatele Tommase Butiho a české supermodelky po svých rodičích podědil to nejlepší, a tak není divu, že jde v maminčiných šlépějích. Jeho instagramový profil zdobí profesionální i vlastní, mnohdy lehce bizarní, snímky. Mladší generace ho hltají, vrstevníci Daniely zase nad jejím nejstarším synem kroutí hlavou.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

V poslední době vede u mladých mužů trend lakování nehtů a jinak tomu není ani u Yanicka. Ten je na snímcích několikrát zachycen s modrými či černými nehty a jeho sledující mu aplaudují. Jakmile se ovšem s nalakovanými nehty objevil na profilu Daniely Peštové, setkal se tam se zcela jiným publikem, které dalo jasně najevo, co si o tomto »módním doplňku« myslí.

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...

„Nalakované nehty – kde se stala chyba, milí rodičové?“ táže se ostře jedna ze sledujících. „Chlap už není chlapem? Co ty nehty?“ přidala se další. Na kritiku ale matka se synem neberou ohledy. Oba se vzhledem k povolání umí proti takovým negativním komentářům obrnit a ví, že je zbytečné jim věnovat pozornost. 



Přečtěte si
mika
13. 10. 2022 • 11:45

lidé jsou jako ovce....jeden extravagantní pošuk se někde nechá vyfotit, aby na sebe upozornil a všichni hned druhý den jsou jeho kopií a myslí si, že jsou IN????? Bože, co jsi to stvořil?

Uživatel_5560846
13. 10. 2022 • 08:54

To budou hormony, on z toho chlapec vyroste... Vždyť mu je 25, to se nedá ani tak mluvit o chlapovi 😅 každopádně znám mužů, co si lakují nehty bezbarvým lakem, protože takové ty na půl pogumované rukavice, které používá snad každá fabrika, pak dělá papírové nehty. A všichni jsou to chlapy, takže tyhle kecy jsou úplně jinde... Celý tento článek mě nijak neurazil a kdybych ho nečetla nic by se vlastně nestalo. Absolutně zbytečná informace.

defakto
13. 10. 2022 • 08:39

... celá poblbaná rodina , dcera vypadá jako kluk , syn si lakuje nechty a dělá modeling a matka tomu všemu šéfuje .

AHel
12. 10. 2022 • 21:50

Slaboši u maminčiny sukně,už je svět v sešupu jako Řím, hnus. Kdyby dělal kuchaře, tak na to nemá čas, tzv. neví co roupama. Snad ho to přejde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.