Gott se přiznal: Jsem mafiánský křesťan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gott se přiznal: Jsem mafiánský křesťan!

Knihu Všechnopárty pokřtili (zleva) Jiří Suchý, Karel Gott a Karel Šíp, který je moderátorem stejnojmenného pořadu.
Knihu Všechnopárty pokřtili (zleva) Jiří Suchý, Karel Gott a Karel Šíp, který je moderátorem stejnojmenného pořadu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Božský Karel Gott (68), o kterém se v médiích spekuluje jako o kamarádovi bossů podsvětí, se konečně přiznal! Když se ho Karel Šíp (62) na křtu své knihy Všechnopárty ptal, jestli je kmotrem mafi ánským, nebo křesťanským, udělal si ze sebe legraci: „Mám v sobě obojí!“

Křest, který se odehrál v pondělí v Divadle Semafor ještě před natáčením dalšího dílu oblíbené Šípovy talkshow, se vůbec nesl ve znamení humoru. Zatímco druhý kmotr, šéf divadla Jiří Suchý, přál Šípovi, aby jeho pořad co nejdéle vydržel, protože televize za pronájem dobře platí, a Gott schválně chválil všechny české moderátory vyjma kamaráda Šípa, novináři se bavili rošťárnami Šípova syna Honzíka.

Po proslovech trojice slavných mužů spolu s vydavatelem pokřtila knížku kapkami šampaňského. „Teď by se slušelo novorozeně ještě obřezat,“ prohlásil na závěr Suchý.

Knížka Všechnopárty, která je přepisem některých rozhovorů ze stejnojmenné televizní show, přichází na pulty knihkupectví právě v těchto dnech.

19.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.