Prince Andrewa se bojí i ochranka: Pustili k němu podvodnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prince Andrewa se bojí i ochranka: Pustili k němu podvodnici!

Princ Andrew čelí obvinění, že měl sex s nezletilou sexuální otrokyní.
Princ Andrew čelí obvinění, že měl sex s nezletilou sexuální otrokyní. (profimedia.cz)

Britský princ Andrew (62) se umí zřejmě bavit, jen když jsou po ruce mladá děvčata, kterým je zaplaceno, aby mu byla po vůli. Jinak je to prý tak strašlivý morous a nepříjemný člověk, že s ním neumějí vyjít ani jeho vlastní bodyguardi!

Prostřední syn nedávno zesnulé královny Alžběty (†96) dokáže personálu pěkně zavařit. Jeho vlastní bodyguardi z něj měli takový strach, že se ho vloni v listopadu báli zeptat jak je v královské rodině zvykem), zda čeká nějaké hosty, a raději až k němu ve Windsoru pustili neznámou ženu!

Největší královské skandály

Video se připravuje ...

Šlo o španělskou čtyřicátnici, která přijela s tím, že se jmenuje Irene Windsor, je Andrewova snoubenka a přichází na předem domluvené rande. Později byla zadržena kvůli podezřením z loupeže a musela se podrobit psychiatrickému vyšetření.

Obavy z urážek

Uznávaný bezpečnostní expert Philip Grindell uvedl, že Andrew je nevídaný morous a doslova »osina v zadku « každého, kdo s ním kdy pracoval! „Všichni o něm hovořili jako o velmi nepříjemném člověku,“ uvedl Grindell pro deník Express. Podobnou zkušenost měl i princův bývalý bodyguard, který nezávisle na Grindellovi poznamenal, že byl před 20 lety ve stejné situaci, když s princem pracoval. Také měl obrovský strach prověřovat jeho ženské návštěvy, protože věděl, že by ho Andrew začal urážet!

Na obří vyrovnání Andrewa tlačil Charles. Kvůli Alžbětě II., říká Forejt

Video se připravuje ...

Orgie ho stály výhody

Ochranka prince Andrewa byla v roce 2020 značně ztenčena po skandálu s orgiemi, které pro své bohaté a mocné kamarády pořádal zvrhlý finančník Jeffrey Epstein (†66). Andrew byl z popudu zklamané maminky Alžběty odstaven z čela rodiny a pozbyl mnohých výhod.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.