Unesená Pecháčková (18): Pouta bolela! Hampl je příliš utáhl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Unesená Pecháčková (18): Pouta bolela! Hampl je příliš utáhl...

Seriál ZOO: Sid v ohrožení života
Seriál ZOO: Sid v ohrožení života (FTV Prima)

Představitelka Sid v seriálu ZOO prožila krušné chvíle. Míšu Pecháčkovou (18) si pro její zvídavost vyhlédli únosci a herečka zjistila, že i když je to jen jako, může to bolet. „Musím říct, že když mi Láďa Hampl ta pouta hodně utáhl, zjistila jsem, že to opravdu bolí,“ přiznala herečka.

I tak se ale kolegy vehementně zastává. „Musím říct, že s Láďou se mi točilo krásně a asi mi ho bude líto, co všechno od diváků kvůli tomu únosu schytá,“ předvídá negativní reakce herečka. „Už teď mám od lidí signály, a nejsou moc kladné. Vážně, Láďa je moc milý kluk,“ brání Míša svého kolegu.

Kráska ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková: Nabídky na rande se jen hrnou!

Video se připravuje ...

Sid je na stopě pašerákům, kteří nelegálně prodávají exotická zvířata s falešnými registračními listy, a to ji dostane do potíží. Někdo jí natáhne přes hlavu kuklu a vtáhne ji do auta a v dalším dílu se Sid probudí ve sklepě, přivázaná řetězem ke stěně. „Natáčeli jsme to v létě v exteriérech mimo ateliéry, bylo vedro a ve sklepě naopak příjemně chladno,“ popisuje zážitek Míša.

Hvězdy nového seriálu ZOO Pecháčková a Bilina: Co jim sežral nosorožec?

Video se připravuje ...

Vystřelili si z ní

Rekvizitáři si po scéně s pouty mladičkou herečku trochu podali. „Dělali si ze mě legraci, že ztratili klíče. Chvilku jsem jim to věřila, protože vypadali opravdu věrohodně,“ přiznává Pecháčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.