Vémolova Lela muslimkou? Sbalila kufry a zdrhla do Íránu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vémolova Lela muslimkou? Sbalila kufry a zdrhla do Íránu

Lela Caterová v hidžábu
Lela Caterová v hidžábu (Foto Instagram)

Lela Ceterová (33) je známá tím, že ráda pečuje o svůj zevnějšek. Absolvovala už nespočet plastických operací a nyní se chystá na další dvě. Kvůli své touze po dokonalosti ale musela odcestovat až do dalekého Íránu.

Jelikož si manželka Karlose Vémoly (37) potrpí na kvalitu, rozhodla se zaletět si za plastickým chirurgem Farshidem Mahboubiradem až do Íránu. Konkrétně od něj chce nový nos a operaci očních víček. „Operaci nosu jsem chtěla, protože se mi neskutečně moc špatně dýchá. Každé ráno kašlu a neměla jsem nos v pořádku. Myslím si, že mi ho předtím operovali špatně. I co se týká vnitřku a zvnějšku. Měla jsem tam jizvy a nevypadalo to dobře z estetické stránky,„ popsala Lela pro eXtra.cz.

U prvního tance novomanželů Vémolových nechyběly ohnivé efekty.

Video se připravuje ...

„Pro víčka jsem se rozhodla, protože to mám geneticky dané. Nosím kontaktní čočky, dávám si je každý den a jednoduše jsem se necítila komfortně, jak mi ta víčka padala,“ dodala blondýnka, která je s výběrem svého lékaře nadmíru spokojená.

Jelikož se ale vydala do islámské země, musí povinně nosit hidžáb. Lele to nedělalo problém a přizpůsobila se místní kultuře. Hlavní pro ní je, aby plastické operace dopadly dobře a ona byla se svým obličejem konečně spokojená.

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
28. 11. 2022 • 20:01

Asiatky musí mít evropské oči,Evropanky brazilsky zadek,africké rty a obr prsa.Je to uni clovek ,výborný obchod pro lékaře. No a dámy jsou jak z fabricke linky všechny stejne

mika
6. 10. 2022 • 10:40

bude chodit po plastikách furt, až dopadne jak jeden černoušek a nos jí upadne! Je taková celá umělá a plastiková.

hejhej
6. 10. 2022 • 08:31

Kačeří huba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.