Zpěvačka Bára Basiková (59): Rozchod s fešákem z Liberce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Bára Basiková (59): Rozchod s fešákem z Liberce!

Bára Basiková je opět singl
Bára Basiková je opět singl  (Marek Pátek, reprofoto Prima)

„Rozešli jsme se, jsem singl,“ svěřila se Aha! zpěvačka Bára Basiková (59). „To se v životě stává, že se lidi rozejdou, nic víc se nestalo. Jsem sama, ale to neznamená, že to tak musí zůstat,“ dodala Basiková.

Poprvé se s neznámým urostlým fešákem objevila na tajné oslavě 45. narozenin Moniky Absolonové v pražském botelu. I podle fotek na sociálních sítích bylo zřejmé, že je zpěvačka zamilovaná. Zanedlouho vyrazili na společnou dovolenou k moři.

Video se připravuje ...

„Bylo to setkání Báry Basikové s pánem z Liberce. On mě samozřejmě vnímal jako známou zpěvačku, ale brzy pochopil, že jsem naprosto normální člověk jako každý jiný. Jsem ráda, že to funguje a že mě bere takovou, jaká jsem,“ prozradila tehdy zpěvačka pro cnn.cz.

Ještě nedávno zářila štěstím a pochlubila se, že je zamilovaná. Jenže to bohužel ani se záhadným pánem z Liberce nevyšlo. Ale jak je ze slov Basikové jasné, nehází flintu do žita a další nápadníci mají šanci!

Původní trio: Dan Bárta, Kamil Střihavka a Bára Basiková zpívají písně z muzikálu Jesus Crist Superstar na zahájení KVIFF

Video se připravuje ...

Paruka, nebo nový účes?

Bára na křtu nové knihy Bořka Slezáčka ukázala nový účes. „Je to moje věc, zda je to paruka, nebo ne,“ komentovala stroze náš dotaz.



Přečtěte si
Uživatel_5357732
5. 10. 2022 • 07:19

DWEI: stručné, výstižné 🤣

DWEI
5. 10. 2022 • 05:38

Asi není náhoda, že s ní žádný chlap nevydrží a raději vezme dráhu.... Nasadila paruku a je zase na lovu Ta hlava prostě v pořádku není

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.