Soukup se obul do Písařovicové: Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soukup se obul do Písařovicové: Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který…

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová (CNC_Marek Pátek, David Kudrát, Martin Hykl)

Jaromír Soukup (53) ve svém pořadu VIP svět Speciál rozebírá kde koho a rozhodně se nebojí říct naplno svůj názor. Tentokrát se obul do moderátorky Daniely Písařovicové (43) a jejího partnera Ondřeje Gregora Brzobohatého (39).

Není žádným tajemstvím, že Daniela nyní pracuje pro internetovou televizi DVTV. Nahradila tam zpěvačku Emmu Smetanu (34), která před časem podala výpověď. Jaromír Soukup má na celou situaci jasný názor. Emmu označil za sexuální objekt a podle něj nikoho nikdy nezajímal její názor, proto se na práci v televizi vybodla. „Ona má za manžela Jordana Haje. Z toho DVTV odešla, takže se zdá, že došla na svůj vrchol, zkouší zpívat a jde jí to líp, než to myšlení," pronesl Soukup na adresu zpěvačky.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

Poté přišla řeč na Danielu, která je podle Jaromíra méně atraktivní, což je pro DVTV skvělý tah. „Přesně z tohoto důvodu si tam najali Danielu Písařovicovou, která odešla z České televize, která nevypadá jako sexuální objekt. Hned, jak vstoupila do DVTV, tak začala zpívat, představte si to. Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který také umí zpívat a teď zpívá s ním," tvrdí Soukup. Otázkou je, co chtěl svým výrokem naznačit. Že si obě dámy nabrnkly muzikanty, aby se přivařily k jejich rozjeté kariéře?

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libusa
29. 3. 2023 • 17:22

Kdyby neopakoval Musila,mohl by to zabalit ,KOKTA.

AHel
6. 10. 2022 • 16:44

fakt primitiv....

zdrclamrdka
5. 10. 2022 • 11:48

My v domově důchodců fandíme Agátce, že chce mít děti je chvályhodné, některé VIP rajdy raději chovají psíky.

hejhej
4. 10. 2022 • 21:12

Marta Kubíková:
Magor Soukup už neví, čím zaujmout, tak se snížil k trapným komentářům. TV Barrandov bude mít velmi nízkou sledovanost - není se na co dívat, stačí si přečíst program. Stále dokola Musil se starými pořady, stejně jako nějaké soudní síně a pak trapný Soukup několkrát denně.

Vlasta Chourová
4. 10. 2022 • 20:56

fany, ano hrubka se vloudila, přiznávám a moc se stydím Bohužel mne to praštilo do očí, až když jsem to odklikl. Jo a nevím, proč mne považujete za ženu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.