Ohnivá zrzka Adéla Gondíková: Chvála i rozpaky kolegyň... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ohnivá zrzka Adéla Gondíková: Chvála i rozpaky kolegyň...

Co říkáte na tuhle barevnou proměnu?
Co říkáte na tuhle barevnou proměnu? (Instagram, archiv)

Diváci ji znají jako uhrančivou brunetu, teď ale všechny zaskočila zrzavými kadeřemi. Co stojí za výraznou změnou vizáže Adély Gondíkové (49)?

„Šlo by to?“ ptala se za doprovodu písničky Malá holka zrzavá od Jiřího Hromádky (74), když se na Instagramu ukázala jako ohnivá rusovláska. Rozhodně to je změna, kterou by u manželky herce Jiřího Langmajera (56) nikdo nečekal. Vždyť Adéla, která zářila v seriálech Sestřičky a 1. MISE v roli rázné vrchní sestry na urgentním příjmu, bývala po celou kariéru tmavovláskou. Měnila akorát délku vlasů. Až teď...

Byznys X: Jiří Langmajer a Adéla Gondíková v plzeňském pivovaru

Video se připravuje ...

„No jasně,“ reagovala nadšeně například herečka Martina Randová (50). Zakladatelka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (50) byla už opatrnější. „Hele, nevím,“ napsala v komentáři zdrženlivě. Nejtrefněji se pak vyjádřila modelka Eliška Bučková (33). „Jako šlo, no, všecko jde, když se chce, ale být na tvém místě, dost by se mi nechtělo!“

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...

Kolegyně se nemusejí strachovat. Ne, nikdo se nemusí obávat z Adéliny zásadní změny image – šlo pouze o paruku, kterou si herečka nasadila v rámci divadelního představení Velké lásky v malém hotelu. Ale co kdyby..



Přečtěte si
Květoslava Velanova
6. 10. 2022 • 04:19

Ještě že to byla jen paruka. Černé vlasy jí slušį.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.