Radost Písařovicové od Brzobohatého: Už se na to moc těším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Radost Písařovicové od Brzobohatého: Už se na to moc těším!

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek)

Moderátorka Daniela Písařovicová (43) opustila Českou televizi v prosinci roku 2020. Veřejnou televizi vyměnila za internetovou DVTV a nemůže si tam na nic stěžovat. Nyní se pod stejnou firmu chystají nastoupit i dvě její bývalé kolegyně – Světlana Witowská (49) a Linda Bartošová (29).

Linda se Světlanou budou natáčet rozhovory pro Aktuálně.cz a obě dvě se už nového postu nemohou dočkat. „Už se na to moc těším, nevím, co bych k tomu řekla víc. Rozhovory byly součástí mé práce i v České televizi, ale nyní se jim budu moci věnovat víc,“ prozradila už před časem Linda Bartošová webu ŽivotvČesku.cz.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Lindou Bartošovou

Video se připravuje ...

Co si o tom celém myslí Písařovicová, která pracuje pod stejnou firmou? „Je to zatím úplně čerstvé. Světlanu znám, seděly jsme spolu v jedné kanceláři, je to skvělá holka i novinářka. Lindu znám méně. Každopádně se jim tam bude určitě líbit, přeju jim, ať jsou v nové práci spokojené,“ tvrdí Daniela.

I když budou všechny tři dámy pracovat ve stejné budově, na stejných projektech se podílet nebudou. „Budeme sice ve stejné budově, ale holky budou spolupracovat s jinými lidmi než já. DVTV je samostatná sekce a od Aktuálně.cz oddělené," dodala na závěr Písařovicová.

Do pořadu Inkognito zavítala Hana Gregorová. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová museli hádat, o koho jde!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.