Pavel Vítek slavil v Lucerně 60: Mejdan skončil krvavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Vítek slavil v Lucerně 60: Mejdan skončil krvavě!

Pavel Vítek se na oslavě 60 zranil
Pavel Vítek se na oslavě 60 zranil (Pavel Machan )

Své šedesátiny oslavil Pavel Vítek ve vyprodané Lucerně, kam si pozval své kamarády! Nechyběla Monika Absolonová (46), Adéla Gondíková (49), Josef Zíma (90), ale ani Eva Pilarová (†80) či Karel Gott (†80).

Jako pořádný mejdan pojal Pavel Vítek svůj narozeninový koncert, na kterém slavil i svých 37 let na scéně. „Mám obrovskou radost, že tu mám své kamarády, a chvílemi jsem byl tak dojatý, že jsem se bál, jestli vůbec zvládnu zpívat,“ popsal své pocity zpěvák. „Pavla jsem nemohla odmítnout. Právě on byl ten, kdo mi křtil můj první klip, a já na něj hleděla obdivně jako na velkou hvězdu,“ zavzpomínala Absolonová. Kamarádkou Pavla byla i Eva Pilarová, ta se však jeho velkého dne nedožila, stejně jako Karel Gott. Vítek si tedy duety s nimi připomněl alespoň projekcí na obrazovku.

Hvězda Fantoma Pavel Vítek oslaví 60: Jako dárek si dal Lucernu

Video se připravuje ...

Bohužel ne vše proběhlo podle plánu. „Mezi písněmi jsem se utíkal převléknout do zákulisí, bohužel jsem uklouzl, a jak jsem se snažil zabránit drsnému pádu, dal jsem před sebe ruku. Ani nevím, na co jsem spadl, a najednou všude krev,“ vysvětlil Aha! Vítek. „Děkuji za skvělou oslavu, spousty dárků a gratulací! Dívejte se v sobotu 29. října na ČT1!“ pozval Pavel Vítek fanoušky, aby si s ním celý večer zopakovali ještě i u televizních obrazovek.

4 Tenoři Vítek, Vojtko, Kříž a Bragagnolo: Čím je pojil Karel Gott?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.