Gottová otočila! Prý kvůli přání táty Karla Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová náhle otočila! Prý kvůli přání táty Karla Gotta

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Ani to, že žije nejstarší dcera Karla Gotta, Dominka (49), ve Finsku jí nebrání v tom, aby o ní bylo pořádně slyšet. Však tomu také svými četnými extempore přispívá, jak může. Teď chce ale pravý opak a mluví o přání táty. 

Ještě nedávno napadala nejen dědictví po svém otci, ale v podstatě kdekoho, kdo se jí přimotal pod nohy, teď chce být nenápadná. Ovšem po všem, co už tu Gottová napáchala, bude její přání patrně nemožné.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Bydlím ve Finsku, ale anonymitu bych ráda získala zpátky i v Praze. Stejně jako moje sestra Lucie. Stejně jako ona chci mít od všech pokoj. Chci žít jako ona. Nechci, aby mě lidé oslovovali na ulici, i když jsou to mnohdy příjemná setkání, ale ne vždy na ně mám náladu. Doufám, že to budou lidé respektovat. Nikdo nežije můj život, nikdo neví, co cítím, co jsem prožila a jaká jsem,“ šokovala svým vyjádření na eXtra.cz Gottová. 

„Vím, že jsem tomu mnohdy šla naproti, a i proto jsem se rozhodla, že se již nebudu prezentovat v médiích. Tatínek by si to tak určitě přál,” doplnila. 

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sýkorka Borka
4. 10. 2022 • 14:13

U nás sa hovorí, že s posledným rozumom si môžeš (_!_) vytrieť.Tak je to aj s tebou, milá D.G. Čo si si navarila, len si pekne zjedz. Pošpinila si totálne otcovo meno, znepríjemnila život jeho najbližším.Byť Tebou chodím kanálmi a naozaj sa do ČR nevrátim...

fany22
2. 10. 2022 • 19:22

Konečně jí snad došlo, že tím, co prováděla, nic nemůže vyhrát. Uvidíme, jak moc to myslí vážně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.