Těhotná Hanychová si zahrává: Soukup má strach o dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Hanychová si zahrává: Soukup má strach o dítě!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (profimedia.cz)

O Agátě Hanychové (37) je známo, že si ráda dělá věci po svém. Nicméně její partner Jaromír Soukup (53) s některými jejími rozhodnutími nesouhlasí. Hanychová čeká miminko a podle Soukupa by měla víc odpočívat. Ona se ale teď naopak chystá řádit se snowboardem na sněhu.

Jaromír sice ví, že jeho láska miluje sporty, ale podle něj by se jim během těhotenství měla vyhnout. Alespoň těm extrémnějším. Agáta si ale naplánovala výlet na hory, který nehodlá zrušit. Do toho navíc začala kašlat, takže se pravděpodobně nachladila.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„Aguš je špatně, kašle tady a navíc je těhotná. Jestli bulvár začne psát, že jsem tě opustil, tak to bude tak, že tě v tom rozhodnutí nepodporuji,“ pronesl mediální magnát ve svém pořadu Agáta Jaromíra Soukupa. Tentokrát to Agátě asi ještě projde, ale těžko říct, jak to bude dál. Pokud na sebe nebude dávat větší pozor, Soukupa by tím mohla pořádně naštvat.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.