Perný sváteční den Veroniky Žilkové: Šla z náruče do náruče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Perný sváteční den Veroniky Žilkové: Šla z náruče do náruče!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (archiv)

Od koní si odskočila na červený koberec! Na státní svátek se Veronika Žilková (60) rozhodně nenudila. Přes den fandila své nejmladší dceři Kordule Stropnické (17) na parkurových závodech a večer se odvázala spolu s novým partnerem Pepou Holomáčem (62) na premiéře filmu Spolu.

Veronika dostala po dlouhé době možnost zahrát si na filmovém plátně vážnou, hlavní roli. Na premiéře v Lucerně šla ale vážnost stranou. Objetí s bývalým basákem kapely Argema bylo dokonce natolik pevné a vášnivé, až zapříčinilo zkrabatění šatů a odhalení její rudé podprsenky a části ňadra! Herečka byla ale tak zabraná do víru dění, že si toho hned ani nevšimla a Pepu to nijak zvlášť netrápilo. A bavil se i zpěvák Argemy Jarek Filgas (51), o němž Veronika mluví jako o svém učiteli zpěvu.

Boj o senát! U poškozeného Nord Streamu plují ruské lodě. A zaskočená manželka partnera Žilkové

Video se připravuje ...

Velká rodina

Žilková si ve filmu zahrála matku, jež zasvětila život dětem, hlavně autistickému synovi v podání Štěpána Kozuba (26), a sebe odsunula na vedlejší kolej. „Na tuto roli jsem byla připravená životem, připravovala jsem se třicet sedm let, protože před třiceti sedmi lety se mi narodilo první dítě,“ řekla Aha! herečka. „Pět dětí jsem porodila, šest vychovala a v jednu chvíli jsem měla sedm dětí, než mi to jedno umřelo,“ připomněla Veronika smutný osud syna Melichara Stropnického, který se v roce 2007 narodil s vrozenou brániční kýlou a žil jen 198 dní.

Kde zůstala Agáta?

Na premiéře jí dělali společnost adoptivní syn Jan (31) a syn Vincent (25) se svými partnerkami. Kordula měla za sebou náročný den, nejstarší syn Cyril (32) byl pracovně zaneprázdněn a nejstarší dcera Agáta (37) prý nechtěla sebrat mámě slávu. „Rozhodla jsem se na tento večer nejít, protože jsem nechtěla zastínit mámu. Byl to její večer a ze všech stran slyším, jak byla fantastická. Dokonce se ozvaly hlasy, že by si zasloužila Českého lva,“ nechala se slyšet.

Veronika Žilková o novém partnerovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy

Video se připravuje ...

Stropnického nahradil nevlastní syn

Adoptovaný Honza dělal garde mamince Veronice i v primáckém pořadu Můj muž to dokáže. Ten se natáčel asi dva dny poté, co se provalilo, že ji opustil manžel Martin Stropnický (65). Když bylo Honzovi 5 let, vybrala si ho herečka v dětském domově a vzala si ho do pěstounské péče i s jeho sestrou Markétou (35).

„Honzíček je úžasnej. Má výsostné postavení mezi syny. Je jsem si nevybírala, ale narodili se, ale Honzíčka jsem si vybrala. Asi jsem tušila, že jednou skončíme v této soutěži a že se mi bude hodit,“ vtipkovala herečka. „Vyrostl mezi kopou dětí, ale myslím, že je velmi houževnatý a z rodiny dokáže nejvíc věcí. Vždycky, když se něco pokazilo, říkalo se u nás – zavoláme Honzu,“ dodala pyšná máma. Jak si Honza poradí s povlékáním postele na čas, můžete sledovat dnes od 20:15 hod. na Primě.



Přečtěte si
picoda
30. 9. 2022 • 20:56

Vlasta Chourová
30. 9. 2022 • 12:18

To vy a ostatní na diskuzi máte diagnozu a to je "psaní nesmyslů a urážek". Máte vůbec nějaký svůj život? Asi ne a bavíte se pouze tím, že někoho stále pomlouváte a kritizujete. Zameťte si před vlastním prahem!!!
To má pí.Žilková stále smutnět pro toho kur.evníka, který celý život jen střídá manželky a partnerky? Je dobře, že se z těch chmur dostala a bude žít jiný život. Ale to vy nechápete!

Mohito Mohito
30. 9. 2022 • 11:44

Šaty, dámské kostýmy pro každý den i příležitost. Různé barvy, modely mini, midi a maxi. Vyberte si nejlepší styling u MOHITO!

http­s://ww­w.mo­hito­.com/c­z/cz/o­blece­ni/sa­ty-overaly

hejhej
30. 9. 2022 • 10:14

Inka:
Trapná, hloupá Žilková

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.