Tak který, Veroniko? Holomáč není jediný muž po boku Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak který, Veroniko? Holomáč není jediný muž po boku Žilkové

Veronika Žilková na novinářské premiéře filmu Spolu - s Markem Němcem.
Veronika Žilková na novinářské premiéře filmu Spolu - s Markem Němcem. (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Veronika Žilková (60) už je po turbulentním období zase šťastná. Radost jí dělá nejen novorozená vnučka Nelly a těšení na další vnouče od dcery Agáty (37) a jejího partnera Jaromíra Soukupa (53), ale i nová známost. No jo, ale kdo z těch dvou k ní teď víc patří? 

Je to sotva pár týdnů, co Žilková ukázala svou novou lásku. Tou se stal bývalý basák skupiny Argema, Pepa Holomáč (62). To ale není jediný muž, který se v posledních dnech okolo Žilkové pomotává. 

Veronika je bezesporu krásná žena, o jejíž pozornost jeví muži zájem. Po jejím boku se nyní víc než zdrávo ale objevuje i mladičký herec Štěpán Kozub (26). A to zejména v návaznosti na snímek Spolu, kde oba předvedli naprosto geniální výkon. 

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...

Ve snímku se však nepředstavují v páru, ale ve vztahu matky a syna. Kozub v roli syna s mentálním hendikepem zbořil dosavadní image kluka z Tří tygrů, Žilková se popasovala s rolí na úrovni největší profesionálky, která se do role vžila tak moc, že jí opravdovost její opičí lásky musí uvěřit každý! 

„Jsem v té roli absolutně zdevastovaná, vyřízená, nenalíčená. Hraji matku syna se zdravotním postižením. Říkala jsem si, jestli mě pak Pepa neopustí, až mě uvidí. Takhle hrozně jsem v žádném filmu ještě nevypadala,“ svěřila se Žilková v rozhovoru pro Showtime před premiérou a naznačila, že snad nemůže ani dopustit, aby ji takto její nový partner viděl. Nakonec ale přeci jen dorazili na Spolu ruku v ruce spolu. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.