Poslední kapka pro Patrasovou: S kufry míří k milenci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poslední kapka pro Patrasovou: S kufry míří k milenci

Dáda s Felixem
Dáda s Felixem (Blesk:David Kundrát/CNCENTER)

U Patrasové (66) a Slováčka (79) není chvíli klid. Velkolepý návrat domů zase skončil fiaskem. Všechny indície vedou k tomu, že Dáda není schopná udržet své pití na uzdě a Felix, tomu se prostě líbí společnost pěkných dam. Krásná podnikatelka Dragounová, která Slováčkovi strkala prsty do pusy, ale byla pro Dádu poslední kapka. A tak sbalila kufry a namířila si to přímo za Vitem!

On tvrdí, že ho od sebe svým pití odhání, ona se bojí, že opět skončí v náruči jiné. Únik ze svízelné situace řeší každý po svém. Dáda například rekonvalescencí v Itálii u svého milence, který jí stál podle jejích slov oporou i v těch nejtěžších dobách. 

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...

„Letím za Vitem do Kalábrie, budu tam týden,“ sdělila Patrasová pro portál Ženy spadající pod CNN Prima News. A co na to Slováček? Že by manželství bylo v hluboké krizi, a hrozil by rozvod, popírá. „Náš vztah je takový jako po čtyřiceti letech manželství. Někdy mi to připadá, že jsme jako bratr se sestrou, někdy zase, že jsme milenci,“ zhodnotil realitu všedních dní krátce před tím pro eXtra.cz.

Velké kroky nyní nedělá ani Dáda. Patrně si jede jen vyčistit hlavu... Zda jede ale jako kamarádka Vita, nebo jej hodlá navštívit jako milenka, však nechtěla upřesnit.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Kykys
29. 9. 2022 • 11:42

Jestli poslední " KAPKA" pro Dádu🤣, nebo další KAPKA pro Felixe ,
což by byly další lovy bez saxíku za sexíkem😜!!

picoda
28. 9. 2022 • 20:20

begonie
28. 9. 2022 • 16:35

Uživateli - samozřejmě problémy jsou v mnoha manželstvích... Problém ale je, že Patrasová se Slováčkem zásobují bulvár už mnoho let a poskytují další a další vyjádření a házení špíny jeden na druhého

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.