Sama se třemi dětmi na krku! Blízká budoucnost pro Agátu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sama se třemi dětmi na krku! Blízká budoucnost pro Agátu?

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po čtyřech měsících vztahu potvrdili, že čekají miminko.
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po čtyřech měsících vztahu potvrdili, že čekají miminko. (M. Pátek, TV Barrandov, Instagram.com)

I když by mnozí Agátě přáli už jen růžovou budoucnost, některé předpovědi v její prospěch příliš nemluví. Objevují se i takové, že ve finále zůstane sama na všechny tři děti...

Vědma Barbara Kočková sice vidí následující roky Hanychové (37) a Soukupa (53) společně, vztah ale podle ní nakonec nepřekoná zásadní problémy. Tím největším má být podle všeho Agátino ego.

„Není ve vztahu zvyklá umět naslouchat, což je veliká škoda. Na druhou stranu chce zázemí, rodinu, ty tužby tam jsou. Pokaždé to ale ztroskotá na jejím egu,“ řekla na konto Agáty vědma pro eXtra.cz.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„Karty naznačují, že Agáta bude panovačná, dominantní, bude se Jaromíru snažit diktovat, co dělat a co ne. Ani si to neuvědomuje, ale chce, aby muž splňoval její vzorce chování, akorát nyní na sebe narazily dvě autority. On to bude dlouho tolerovat, protože ta láska mezi nimi je opravdu velká. A to z obou stran. Ale stejně to ve finále dopadne špatně, protože to sice bude překousávat, nakonec to ovšem nedá,“ řekla také Kočková.

„Zaslepení láskou řešení tohohle problému oddálí, jenže i sám Jaromír Soukup má nějaké vzorce chování, svůj život si dlouhodobě řídí sám, takže to bude pro něj nepřekročitelné. Přitom karty mi ukazují, že kdyby se potkali před dvaceti lety, měli by naději, že by jim vztah mohl vyjít. Nyní už bohužel ne. Ani jeden se tomu druhému nedokáže dlouhodobě podřídit,“ předpověděla jim také. Jak tedy dopadne soužití dvou nesmírně složitých osobností, kde ani jeden z nich nerad ustupuje ze svých nároků? To ukáže až čas...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.