Slova Vondráčkové bijí na poplach: Mučení a nesplnitelné ultimátum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slova Vondráčkové bijí na poplach: Mučení a nesplnitelné ultimátum!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek)

Léta plynou, zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (42) je však na sobě nenechává znát. Tajemství její záviděníhodné postavy netkví v několikahodinovém mučení v posilovně. I v tomto případě podle zpěvačky platí, že v jednoduchosti je síla.

Po dvou synech má Lucie postavu, za kterou by se nemusely stydět i o dvě dekády mladší ženy. Kdo by ale zpěvačku hledal ve fitcentru, byla by to marná snaha. Zpěvačka a herečka má ověřeno, že zdánlivě obyčejný přístup ke své postavě a celkové fyzičce je ten nejefektivnější. „Na cestě do Divadla Palace mě potkává vlastně všechno… schody, kopec, běh i chůze… takže mám fitko v terénu," prozradila Vondráčková skrze portál eXtra.cz.

Lucie Vondráčková září: Užívám si stav zamilovanosti, svěřila se!

Video se připravuje ...

Mimo každodenní chůzi a pobyt na čerstvém vzduchu má ale v záloze i o něco konkrétnější aktivity, díky nimž se udržuje v dobré kondici. „Pokud by to tak nebylo, tak u mě vede běhací pás, plavání a taneční sál," přiznala zpěvačka. Podle Vondráčkové představují úmorné diety spíše boj s psychikou. I proto ji samotnou takové hubnoucí metody spíše odrazují.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...

„Žena, když sní nějakou nedietní blbost, tak se pak mučí ještě týden a dává sama sobě nesplnitelná ultimáta. Chlap to řeší chytřejším způsobem. Řekne jenom: No tak zejtra už si tu blbost nedám. A jde dál bez diet," uzavřela s úsměvem toto téma Lucie Vondráčková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.