Havlová v bolestech! Mrazivé znamení od manžela ze záhrobí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Havlová v bolestech! Mrazivé znamení od manžela ze záhrobí?

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Karl Kopáč)

Stopku před plány postavila herečce Dagmar Havlové (69) nečekaná zdravotní komplikace. Vdova pro prezidentovi Václavu Havlovi (†75) si zlomila kotník, který má nyní v ortéze, a aby toho nebylo málo, bez berlí se nepohne. Herečka si kvůli tomu uvědomila, že je načase zvolnit. Celá událost se ovšem nese v poetickém duchu vzhledem k místu, kde si zranění přivodila.

Stačí jediný krok a život se rázem ubírá jinou cestou. Ten Dagmar Havlové byl sice bolestivý, zato jí však naznačil, že se vše děje z určitého důvodu. Herečka proto začala přehodnocovat své plány do budoucna a zamyslela se nad tím, jestli by nebylo lepší celkově zpomalit. „Únava, moc práce, málo spánku a je to tady. Zlomenina na kotníku. Už ani nevyzvedávám nové ortézy a berle. Beru ty staré. Pochopí to jen další workoholik. Včera na celkem rovném mostě v teniskách jsem si zvrtla kotník. Odvolávám program,“ oznámila herečka a bývala první dáma na svém instagramovém profilu, kde zveřejnila i fotografii zraněné nohy.

Dagmar Havlová – holka z porcelánu všechny překvapila svým smyslem pro humor

Video se připravuje ...

Ačkoli herečce zdravotní komplikace pozastavily pracovní plány, hlavu si z toho příliš nedělá. Přesto se ponořila do hlubokých myšlenek. Tato nehoda podle ní patrně nebyla náhoda. „Most, klenoucí se od letohrádku sv. Anny přes Chotkovu silnici nechal ze soukromých peněz postavit můj muž, podle návrhu Bořka Šípka. V rámci projektů naší Nadace. Je to znamení “zastav se?” Paradoxní, že zrovna na tomto mostě,“ zamyslela se Dagmar Havlová, které popřáli brzké uzdravení třeba herečky Iva Pazderková (42) a Kateřina Hrachovcová (48), moderátor Honza Musil (55) či topmodelka Daniela Peštová (51).

Havlová běžela z karu za Zagorovou (†75) rovnou na Hrad! Úsměv, růžová róba a adoptivní syn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ovoce111
26. 9. 2022 • 12:37

Zvrtla nebo zlomila? To je sakra rozdíl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.